اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل بنیاد شهید استان:

4 گلزار شهدای استان قزوین به ثبت ملی رسید

4 گلزار شهدای استان قزوین به ثبت ملی رسید
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین از ثبت ملی 4 گلزار شهدای این استان خبر داد و گفت: استان قزوین با ثبت ملی 4 گلزار شهدا، رتبه نخست ثبت ملی تعداد مزارهای شهید کشور را به دست آورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین، غلامرضا حقایق‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین پیش از ظهر امروز(دوشنبه) در جلسه این اداره کل اظهار کرد: ثبت ملی گلزارهای شهدای استان قزوین به منظور ارج نهادن به مقام شهدا، حفاظت و جلوگیری از تعرض و تخریب مزار شهیدان انجام می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی با اشاره به تفاهم‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: استان قزوین طبق این تفاهم‌نامه، ثبت ملی گلزارهای شهدا را در دستور کار خود قرار داده است. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین ایجاد ظرفیت برای شناساندن فداکاری و رشادت شهدا به جوانان امروز و آینده کشور و در سطح بین‌الملل را از جمله اهداف ثبت ملی گلزارهای شهدا برشمرد. 
این مسئول خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در ابتدا، ثبت ملی 4 گلزار شهدای آبیک با 68 مزار شهید، رزجرد با 6 مزار شهید، الوند با 53 مزار شهید و آرشت با یک مزار شهید را انجام داده است. 
حقایق‌پور با اشاره به اینکه بیشتر استان‌های کشور، گلزارهای تک مزاری را ثبت ملی کرده است، گفت: استان قزوین گلزارهایی که مسقف شده و بیشترین مزار شهید را داشته به عنوان ثبت ملی در اولویت خود قرار داده است. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین تصریح کرد: استان ما با ثبت ملی 4 گلزار شهدا، رتبه اول را در ثبت ملی تعداد مزارهای شهید کشور به دست آورده است.
وی با اشاره به روند ثبت ملی گلزارهای شهدای استان قزوین گفت: در این استان 369 گلزار شهدا وجود دارد که 4 گلزار ثبت ملی شده و 2 گلزار شهدای تاکستان با 74 مزار شهید و اقبالیه با 28 مزار شهید آماده ثبت ملی است. 
حقایق‌پور افزود: همچنین ثبت ملی پنج گلزار شهدا، بویین‌زهرا با 23 مزار شهید، خاکعلی با 21 مزار شهید، محمدآباد با 4 مزار شهید، حصار خروان با 17 مزار شهید و بیدستان با 4 مزار شهید در دست اقدام است. 
وی عنوان کرد: در ثبت ملی گلزارهای شهدا، اقداماتی مانند تهیه‌ نقشه‌‌ معماری دقیق گلزار شهدا، تعیین موقعیت گلزار شهدا در نقشه، تهیه‌ اطلاعات گلزارهای شهدا، تهیه‌ی عکس هوایی، تهیه‌ وصیت‌نامه‌ها و اطلاعات کلی شهدا و نقشه‌برداری و برداشت gps انجام می‌شود. 
این مسئول با اشاره به روند ثبت ملی گلزارهای شهدای استان قزوین بیان کرد: بعد از آماده شدن گلزارها برای ثبت ملی، مدارک و اطلاعات لازم به اداره کل تامین مسکن و گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال می‌شود تا بعد از بررسی‌های لازم و تائید به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارسال شود. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در پایان افزود: بعد از این مرحله، مدارک و اطلاعات لازم به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارسال می‌شود تا پس از تائید هیئت داوران این نهاد، گلزارهای شهدا ثبت ملی شود. 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه