اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزیر سابق فرهنگ:

وضعیت فرهنگی در کشور راضی‌کننده نیست

وضعیت فرهنگی در کشور راضی‌کننده نیست
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وضعیت فرهنگی در کشور راضی‌کننده نیست و دیده می‌شود که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها تذکر جدی دادند که یک ولنگاری فرهنگی در کشور وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار بلاغ در بابل ضمن گلایه از وضعیت فرهنگی موجود در جامعه، اظهار کرد: وضعیت فرهنگی در کشور راضی‌کننده نیست و دیده می‌شود که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها تذکر جدی دادند که یک ولنگاری فرهنگی در کشور وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: شما می‌بینید که امسال در هفته دولت هم که ایشان(مقام معظم رهبری) معمولا از دستاوردهای دولت تعریف و به دولتمردان امید می‌بخشند در آن جلسه فرمودند: "فعالیت‌های آفندی و پدافندی ما در حوزه فرهنگ ضعیف است" و بیان این مطلب نشان می‌دهد که آن‌گونه که معظم‌له انتظار داشتند در حوزه فرهنگ کار نشده است.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از عملکرد مسئولان فرهنگی کشور ادامه داد: جامعه را هم که ما می‌بینیم و شاهد هستیم وضعیتی که الان است اصلا مطلوب نیست.

حسینی با انتقاد از ترویج فرهنگ غرب در جامعه ایران گفت: به شکل غیرمستقیم و حتی در برخی موارد مستقیم فرهنگ غربی دارد در جامعه اسلامی ما ترویج می‌شود، فرهنگ بی‌بندباری و سبک زندگی غربی در حال ترویج است، مسئولان فرهنگی باید تلاش بیشتری انجام دهند.

وی با اشاره به مشکلات موجود شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی، افزود: فضای مجازی تقریبا رها شده است، البته باید توجه کنیم که شبکه‌های اجتماعی هم یک فرصت است و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

عضو کابینه دولت دهم ادامه داد: برخی کارهای خوب از سوی نیروهای متعهد انقلابی انجام می‌شود اما دشمن هم دارد کار خودش را می‌کند و کنترل آنچنانی بر فضای شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد مخصوصا کانال‌های غیراخلاقی دارد آسیب جدی به جوانان ما می‌زند.

وی در پایان گفت: به نیروهای جوان و انقلابی توصیه می‌کنم باید با جدیت و همت وارد این عرصه شوند، فعالیت‌های گسترده انجام دهند و لازمه آن این است که خود سطح علمی خود را بالا ببرند تا بتوانند به شبهات علمی، فرهنگی و مذهبی پاسخ درستی بدهند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه