logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

منافع و سرمایه های کشور را ارزان نفروشیم/خام فروشی در ipc در تضاد با سیاست های اقتصاد مقاومتی است

منافع و سرمایه های کشور را ارزان نفروشیم/خام فروشی در ipc در تضاد با سیاست های اقتصاد مقاومتی است
نماینده مردم شهرستان های فارسان، اردل، کوهرنگ و کیار در مجلس هشتم گفت: دولت مردان فراورده های نفتی را به شکل خام می فروشند بعد مبلغی معادل آن دریافت می کنند و این ارتباط و تناسبی با اقتصاد مقاومتی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حیدری نماینده مردم شهرستان های فارسان, اردل ، کوهرنگ و کیار در مجلس هشتم  در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر با اشاره به اینکه آنچه امروز کاملا" مشخص و واضح است شتابزدگی دولتمردان است گفت: عملکرد دولت آقای روحانی در مدت چهار سالی که ارائه داده  به نوعی منافع ملی را مورد تهدید قرار داده است.

وی با بیان اینکه این عملکرد ممکن است عارضه هایی را برای دولت های مختلف به همراه داشته باشد اظهار کرد: دولت ها عملکردهای محسوس تر و کوتاه تری را برای رای دوباره دیده اند.

حیدری تصریح کرد: بعضی از قراردادها به صلاح این کشور نیست اینکه می گویند فلان قرارداد محرمانه است هیچ استدلالی در آن وجود ندارد این کشور اگر گوش محرم دارد گوش نا محرم هم زیاد دارد پس باید مراقب بود.

وی بیان داشت: محرمانه ماندن بعضی موارد سلسله مراتب خاص خودش را دارد.

حیدری با اشاره به اینکه  رویکرد دولت با رویکرد اقتصاد مقاومتی در تضاد است بیان داشت: فراورده های نفتی  را به شکل خام میفروشند بعد مبلغی معادل آن دریافت می کنند و این ارتباط و تناسبی با اقتصاد مقاومتی ندارد.

وی با بیان اینکه , بستن قراردادهای نفتی ضرری است که آیندگان و دولت های بعدی نیز باید آن را متحمل شونداذعان داشت: نباید برای دولت های بعدی نیز این فرصت داده شود که قراردادهای اشتباه تکرار شود.

حیدری یاد آور شد: دولت مردان برای منافع دولتی رو به سوی چنین قراردادهایی می کنند و منتقدین دولت نیز دشمن نیستند و دلشان به حال سرمایه های بی بدیل می سوزد.

وی با تاکید بر اینکه اشکال و خطرات اینچنین قراردادها باید دید شود  تاکید کرد: ما نباید بگذاریم منافع و ثروت های کشورمان به ارزانی فروخته شود.

حیدری با اشاره به اینکه دولت مردان باید مواظب باشند و نباید فکر کنند که این حرکت بدون مسئله خواهد بود اذعان داشت: افرادی پشت پرده هستند که می خواهند این چنین قراردادها بسته شود که دولت مردان باید مواظب این افراد نیز باشند.

وی با تاکید بر اینکه بستن قراردادهای نفتی برای کشور خسارت آور است تصریح کرد: دولت مردان باید به فرمایشات رهبری خوب گوش دهند و به جریانات خارجه نیز هیچ اعتمادی نکنند و بکوشند آسیبی به کشور نزنند.

انتهای پیام/530ب
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه