اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مجازات سنگین سفر بدون ویزا به عراق

مجازات سنگین سفر بدون ویزا به عراق
معاون وزیر امور خارجه گفت: عراق برای ورود غیرمجاز به کشورش مجازات های سنگین دارد. زائران بدون ویزا به این کشور سفر نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن قشقاوی در حاشیه دیدار فرمانده ناجا با سفرا و کارداران مقیم ایران در جمع خبرنگاران گفت: امسال اربعین لغو ویزا با کشور عراق نخواهیم داشت و همه افرادی که قصد سفر به کربلا را دارند باید ویزا دریافت کنند. امکان سفر بدون ویزا میسر نیست.

وی با اشاره به قوانین سخت عراق برای ورود غیر مجاز به این کشور گفت: افرادی که بدون ویزا وارد این کشور شوند در صورت دستگیری با مجازات های سنگینی روبرو خواهند شد.ضمن اینکه باید به قوانین ان کشور نیز احترام گذاشت.

به گفته معوان کنسولی وزیر امور خارجه طرف عراقی بر صدور ویزا اصرار دارد و با توجه به پرداخت 40 دلار هزینه صدور ویزا،به نفع دو کشور است که ویزا صادر شود.

قشقاوی در مورد نحوه صدور ویزا اظهار داشت: صدور ویزا از روز 20 محرم در 12 دفتر استانی آغاز و ویزا ها به متقاضیان داده می شود.  دفاتر صدور ویزا در حال حاضر در تهران، مشهد،کرمانشاه و اهواز فعال است.

وی از وجود 3 هزار ایرانی زندانی در دنیا خبر داد و افزود: هر سال یک سوم این افراد با توجه به همکاری با 75 کشور به ایران مسترد می شوند. با توجه به جمعیت کشور این میزان مجرم آمار زیادی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه