به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی رفیعی نودهی در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران»، با اشاره به محتوای جلسه استیضاح شورای شهر رشت، اظهار کرد: سه ماه از قول شهردار مبنی بر جمع کردن شهر نت های بانک شهر گذشته اشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی افزود: یکی از سؤال هایی که موجب استیضاح شهردار شد نصب شهرنت های بانک شهر بدون هماهنگی و اجازه شورا در سطح شهر بود.
,عضو شورای شهر رشت با اشاره به اینکه شهردار قراربود ظرف دو هفته در جمع آوری شهرنت ها اقدام کند، بیان کرد: اکنون سه ماه از این موضوع گذشته و با اینکه شهردار در حضور اعضای شورا و خبرنگاران قول جمع آوری را داده بود اما تاکنون هیچ اقدامی برای جمع اوری آن ها نشده است.
,رفیعی نودهی با تأکید بر اینکه در این سه ماه معابر و فضای سبز توسط این بانک ها شهرها اشغال شده است، گفت: یا باید این امکان به بانک های دیگر هم داده شود یا بانک شهرها را جمع کنید مگر اینکه چیز دیگری بین این بانک و شهرداری باشد.
,عضو شورای شهر رشت در خاتمه خاطر نشان کرد: ممکن است همین موضوع باعث استیضاح شهردار شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه