logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

​مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:

مکتب امام برگرفته از مکتب عاشوراست/ دشمنان به دنبال پایان انقلابی‌گری مردم ایران در انتخابات 96 هستند

مکتب امام برگرفته از مکتب عاشوراست/ دشمنان به دنبال پایان انقلابی‌گری مردم ایران در انتخابات 96 هستند
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: نگاه به آرمانهای انقلاب لازمه کار انقلابی است و ادعای خط امامی بودن بدون آرمانخواهی ممکن نیست؛ در همین راستا اندیشکده اینترپرایز می‌گوید باید انتخابات 96 پایان انقلابی‌گری مردم ایران باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج دانشجویی از زاهدان، علیرضا کیخا، مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان در آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریای چابهار گفت: علمدار کار جهادی و انقلابی دانشجویان هستند.

وی افزود: ما از روزی که خود را شناختیم و دانستیم که انقلابی رخ داده، انقلابی شدیم و همواره بر همین موضع خود هستیم.

کیخا با اشاره به اینکه مکتب امام برگرفته از مکتب عاشوراست، بیان کرد: امام حسین(ع)  گریه‌کن نمی‌خواهد؛ البته گریه بر مصائب ایشان ارزش فراوان دارد اما باید از نگاه دشمن‌شناسی نیز به این واقعه نگریست. 

وی اظهار داشت: عاشورا صحنه تقابل سه دسته انسان در قالب دو جبهه حق و باطل است؛ دسته اول 72 یار وفادار حضرت اباعبدا...(ع) و دسته دوم سی هزار یزیدی بودند؛ دسته سوم گریه‌کنانی بودند که برای همراهی بموقع با امام خود، بهانه تراشی کردند و با بی‌بصیرتی از قافله شهدای کربلا جاماندند؛ لذا آنان را نیز می‌توان تا حدی در زمره سی هزار نفر دشمن قرار داد.

مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان با اشاره به فرمان تشکیل بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: امام توصیه کرد که انقلابی باید نسبت به دشمنان انقلاب کینه داشته باشد؛ لذا او نباید جز انقلاب سنگ کسی را به سینه بزند و جناح های سیاسی برای او مطرح نیست.

وی با تشریح ویژگیهای یک دانشجوی انقلابی ابراز داشت: برای دفاع از انقلاب باید هزینه داد؛ این اولین ویژگی دانشجوی انقلابی است؛ نگاه به آرمانهای انقلاب هم لازمه کار انقلابی است و ادعای خط امامی بودن بدون آرمانخواهی ممکن نیست؛ در همین راستا اندیشکده اینترپرایز می‌گوید باید انتخابات 96 پایان انقلابی‌گری مردم ایران باشد.

کیخا ادامه داد: اگر به وظیفه انقلابی خود عمل نکنیم، رهبری باید خود، هزینه دهد که متاسفانه این مسئله در موضوع ورود یک فرد به انتخابات اتفاق افتاد؛ لذا در برابر هیچ کار غیرانقلابی نباید سکوت کرد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه