logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مرثیه سرای زنجانی:

مرثیه و منبر تریبون حضرت زینب (س) برای تبیین واقعه عاشورا بود/اندیشه محور نبودن خلا امروز شعر آئینی است

مرثیه و منبر تریبون حضرت زینب (س) برای تبیین واقعه عاشورا بود/اندیشه محور نبودن خلا امروز شعر آئینی است
مرثیه سرای زنجانی گفت: تریبون حضرت زینب (س) برای تبیین واقعه عاشورا و مظلومیت شهدای کربلا، زبان مرثیه و منبر و خطابه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید الله ورن امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا،اظهار داشت: از دوران دبیرستان وارد مرثیه سرایی و ذاکری اهل بیت عصمت و طهارت (ع) شده ام و با هدایتگری های اساتید و پای منبر نشستن علاقه مندی هایم شکوفا شده و در نهایت به لقب زیبا و دلنشین شاعری اهل بیت (ع) منجر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, وحید الله ورن امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا, اظهار داشت: از دوران دبیرستان وارد مرثیه سرایی و ذاکری اهل بیت عصمت و طهارت (ع) شده ام و با هدایتگری های اساتید و پای منبر نشستن علاقه مندی هایم شکوفا شده و در نهایت به لقب زیبا و دلنشین شاعری اهل بیت (ع) منجر شد.,

وی با بیان اینکه "کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود"،افزود: باید نقش حقیقی برای حضرت زینب (س) تعریف شود چرا که به افشاگری های ظلم های بنی امیه پس از واقعه عاشورا به خوبی پرداختند.

,

 

,

*پرداختن به واقعه عاشورا کار زینبی است

, *پرداختن به واقعه عاشورا کار زینبی است,

این شاعر زنجانی با اشاره به اینکه این حضرت با تریبونی که در اختیار گرفتند  با زبان مرثیه و منبر نسبت به تبیین واقعه عاشورا و مظلومیت شهدای کربلا پرداختند، یادآور شد: پرداختن به موضوع عاشورا و اهل بیت عصمت و طهارت در قالب های مختلف شعری و مداحی کار زیبنی است.

,

الله ورن خاطرنشان کرد: اگر این تبیین ها به زبان های مختف ادبیات، نثر، روضه خوانی، مکتوب و مقاله باشد به این دلیل که فرهنگ را انتقال داده است موجب شد تا فرهنگ کربلا امروز هم جاری و ساری باشد.

,

وی بهترین راه برای انتقال فرهنگ،هنر،اندیشه و محتوا را زبان هنر عنوان کرد و گفت: چه چیزی هنرمندانه تر از شعر که از وجود انسان ها می جوشد و اتصال به درگاه الهی دارد.

,

این شاعر و ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت در خصوص وضعیت شعر آئینی پس از انقلاب اسلامی، گفت: از دوران انقلاب اسلامی به ویژه دوران دفاع مقدس شعر آئینی به بخش های مختلف از جمله مناجات، روضه، شعر عاشورایی و فاطمی، مقاومت و ایثار و شعر انقلاب تقسیم شده است و خود ایسم و مکتبی شکل داده است که رویش خوبی داشته است.

,

 

,

*نباید شعر یکبار مصرف باشد

, *نباید شعر یکبار مصرف باشد,

الله ورن با اشاره به اینکه جای خالی اندیشه محور بودن شعر آئینی در حال حاضر دیده می شود، گفت: نباید به شعر به صورت یک بار مصرف نگاه شده و با سطحی نگری مواجه شود.

,

وی گفت: توجه به عمق مطالب و اثر گذاری در دراز مدت باید مورد توجه شعر آئینی باشد.

,

این شاعر زنجانی تصریح کرد: هر گاه دایره مطالعاتی افراد در موضوعات مختلف به ویژه شعرعاشورایی قوی باشد، شعر اثر گذاری خلق می شود.

,

وی با اشاره به آثار منتشر شده، گفت: مجموعه اشعار عاشورایی شعر "یارالارون آخار گانی" از قدما و جوانان زنجانی از انتشارات آرام دل چاپ شده است.

,

الله ورن از گرد آوری مجموعه اشعار فاطمی شاعران زنجانی خیر داد و گفت: کتاب "چشمه ها و چشم ها" گزیده شعرای آئینی استان زنجان بوده و مجموعه دیگری با عنوان "آرام می شوم" از خودم آماده چاپ است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه