logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رفتگر زحمتکش شهر بندرعباس:

از امام حسین درس صبر را آموخته ام/ رفته گران قربانیان فقر فرهنگی جامعه هستند/ بعد از مراسمات به فکر رفتگرها باشید

از امام حسین درس صبر را آموخته ام/ رفته گران قربانیان فقر فرهنگی جامعه هستند/ بعد از مراسمات به فکر رفتگرها باشید
رفتگر زحمتکش شهرداری از شهروندان عزیز و عزاداران حسینی خواست تا بعد از اتمام مراسمات هر کس مسئولیت زباله خود را عهده دار شود تا در پایان عزاداری کارگران شهرداری با خیل عظیمی از زباله در خیابان ها و اطراف هیات های عزاداری مواجه نشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غ.س فردی 43 ساله که از رفتگران زحمتکش شهرمان است در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز؛در خصوص وضعیت کارشان در ایام محرم گفت: در این ماه عزیز به علت کثرت نذر و نذورات شهروندان بندرعباسی و نداشتن نظم در پخش این نذورات و بی توجهی به پاکیزه نگه داشتن محیط، ساعات کاری ما برای نظافت کوچه و خیابان ها افزایش می یابد و ما بیشتر برای تمیز نگه داشتن شهر تلاش می کنیم و در این شب های عزیز در خلوت کاری خود با خدای خود راز و نیاز و برای حسین مظلوم (ع) این امام بزرگوار اینگونه ادای احترام و عزاداری می نماییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, غ.س فردی 43 ساله که از رفتگران زحمتکش شهرمان است در گفتگو با خبرنگار , شبکه اطلاع رسانی هرمز, ؛در خصوص وضعیت کارشان در ایام محرم گفت: در این ماه عزیز به علت کثرت نذر و نذورات شهروندان بندرعباسی و نداشتن نظم در پخش این نذورات و بی توجهی به پاکیزه نگه داشتن محیط، ساعات کاری ما برای نظافت کوچه و خیابان ها افزایش می یابد و ما بیشتر برای تمیز نگه داشتن شهر تلاش می کنیم و در این شب های عزیز در خلوت کاری خود با خدای خود راز و نیاز و برای حسین مظلوم (ع) این امام بزرگوار اینگونه ادای احترام و عزاداری می نماییم.,

 

,

رفتگر زحمتکش شهرداری  با بیان توقع خود از تمامی مردم که در این ایام مراسمات عزاداری برگزار می کنند و نذورات می دهند، تصریح کرد: ما قشر رفته گر همیشه قربانیان فقر فرهنگی جامعه هستیم، و متاسفانه بانیان هیات های مذهبی فقط تا آخر مراسم خود مراقب اوضاع و شرایط هستند و بعد از اتمام مراسمات هیچ کس به فکر جمع آوری زباله های ریخته شده در سطح خیابان ها و اطراف هیات های عزاداری نیست و در این شب ها زحماتی که همکاران من باید متحمل شوند چندین برایر است.

,

 

,

وی در ادامه افزود: من هم دوست دارم همانند سایر مردم کشورم لباس سیاه بر تن کنم و همراه خانواده ام در مراسمات عزاداری سید الشهدا شرکت نمایم اما مسئولیت کاری ما این شرایط را از ما گرفته و ما عزاداری خودمان را در این شب های عزیز با تمیز کردن خیابان ها و محوطه اطراف هیات ها به جا می آوریم و از تمام مردم خوب شهرم تقاضا دارم که هر کس در پایان مراسم مسئولیت جمع آوری زباله خود را عهده دار شود تا مقداری از فشار کاری ما کاسته شود.

,

 

,

رفتگر زحمتکش شهرداری در ادامه با اشاره به برکات امام حسین (ع) در زندگیشان عنوان کرد: امام حسین (ع) نامش برای من برکت و وجودش در زندگی من و خانواده ام نعمت است، از این امام بزرگوار در زندگی درس های بسیاری چون رشادت، بزرگی، گذشت، فداکاری، شهامت، عشق به خدا و از همه مهم تر درس صبر در برابر مشکلات را گرفتم.

,

 

,

وی در خصوص بهترین اقدام فرهنگی برای حمایت از رفته گران گفت: از سال گذشته با افزایش استفاده از گوشی و اینترنت و گروه های اجتماعی، بهترین و شیرین ترین چیزی که در حمایت از ما رفتگرها پخش شد همین کمپین هایی است که شهروندان طراحی کرده اند و در آن قید شده که با ریختن هر زباله قامت یک مرد خم می شود یا اینکه رفتگر ها سربازان یزید نیستند، این اقدامات برای من و سایر همکارانم بسیار شیرین بود زیرا فهمیدیم که شغل ما مورد توجه شهرودان است و برای کمک به ما از این طریق اقدامات فرهنگی ای را انجام داده اند.

,

 

,

این کارگر شهرداری یادآور شد: از اینکه در این ایام به این امام بزرگوار و شهروندانم خدمت کنم بسیار خرسندم. امیدوارم که این فرهنگ در بین افراد جامعه جا بیفتد که شغل ما دشوار است و ما مانند آنها انسان هستیم تا آنها هم بیشتر برای مراسم ها علاوه بر نذر و نذورات به پاکی محیط  توجه کنند برای اینکه ما هم می خواهیم زمانی را برای عزاداری در هیئت ها و مراسم داشته باشیم و در این عزاداری سهیم باشیم. اینطور هم خدا، هم خلق خدا و هم امام حسین (ع) از همه ی ما عزاداران حسینی رضایت بیشتری دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه