logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام‌جمعه اهل سنت دهنو گله‌دار:

محکومیت حرکت تروریستی گروهای تکفیری در لارستان

محکومیت حرکت تروریستی گروهای تکفیری در لارستان
امام جمعه اهل سنت دهنو گله دار حرکت تروریستی گروهای تکفیری در لارستان را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی عصر مُهـر، شیخ مصطفی مرادی امام‌جمعه اهل سنت دهنو گله‌دار گفت: یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌هایی که امروز خدای متعال به ما عطا کرده است نعمت امنیت در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر مُهـر,

امام‌جمعه اهل سنت دهنو گله‌دار افزود: متأسفانه در هفته گذشته عناصر تروریستی و افراد تندرو در استان فارس و در شهر لار قصد بر هم زدن این امنیت را داشتند.

,

وی ادامه داد: این افراد قصد انجام عملیات خرابکارانه در استان فارس داشتند و به‌قصد ایجاد نزاع‌های امنیتی و وحدت ستیزانِ وارد کشور شده بودند که بحمدالله باهمت و اقتدار دستگاه‌های امنیتی این گروه تروریستی متلاشی شد.

,

امام‌جمعه اهل سنت دهنو گله‌دار ضمن محکوم کردن این عملیات تصریح کرد: تقدیر و تشکر می‌کنیم از دستگاه‌های امنیتی که جلو این عملیات خرابکارانه را گرفتند و باعث امنیت و آرامش جامعه شدند.

,

شیخ مصطفی مرادی در ادامه صحبت‌های خود یادآور شد: باید بدانیم که دین اسلام به‌شدت با این اعمال وحشیانه مخالف است.

,

شیخ مصطفی مرادی امام‌جمعه اهل سنت دهنو گله‌دار در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطرنشان ساخت: اسلام دین صلح و دوستی است، اسلام آئین رحمت است، محبت و مودت است و دین اسلام با خشونت، خونریزی، قساوت و بی‌رحمی به‌شدت مخالف است، اسلام دستور داده با غیرمسلمانان مدارا کنید به امید اینکه روزبه‌روز این امنیتی که از آن برخوردار هستیم پایدارتر و مستحکم‌تر باشد.

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه