logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شاهراه ورود به عتبات در انتظار حماسه؛ آماده‌سازی راه‌ها و موکب‌های خوزستان برای اربعین حسینی

شاهراه ورود به عتبات در انتظار حماسه؛ آماده‌سازی راه‌ها و موکب‌های خوزستان برای اربعین حسینی
خوزستان با داشتن دو مرز خاکی شلمچه و چذابه به‌عنوان شاهراه ورود به عتبات عالیات شناخته‌شده است و امسال در انتظار حماسه زائران کربلا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:اربعین حسینی برای عاشقان اباعبدالله (ع) از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و حضور کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر زائران از سراسر جهان و به‌ویژه ایران اسلامی صحنه‌ای به نمایش می‌گذارد که تصورش را نتوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
, , ,



این روزها دهه اول محرم به پایان رسیده است ولی در خوزستان همانند سایر مناطق کشور هنوز جلسات روضه و نوحه در هیئات، خانه‌ها و موکب‌ها گرم است و از شور و حزنشان کاسته نشده است.

حدود یک ماه به اربعین حسینی مانده است ولی حال و هوای اربعین در خوزستان را می‌توان از شور و اشتیاق مردم استان در ثبت‌نام برای این همایش عظیم و همچنین راه‌اندازی موکب‌ها فهمید.

خوزستان که با داشتن دو مرز خاکی شلمچه و چذابه به‌عنوان شاهراه ورود به عتبات عالیات شناخته‌شده است، امسال در انتظار حماسه زائران است چراکه گفته می‌شود به دلیل تعطیلی حج تمتع به دلیل کارشکنی‌های عربستان، استقبال بیشتری از این آیین پرشور شود.

بااین‌وجود هرروز که به ایام ماه صفر و اربعین حسینی نزدیک می‌شویم اخبار جدیدی از عملیات آماده‌سازی استان خوزستان برای این حماسه بزرگ شنیده می‌شود.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,

بر این اساس رییس پلیس‌راه خوزستان جدیدترین وضعیت جاده‌های منتهی به مرزهای شلمچه و چذابه را در آستانه آغاز سفرهای اربعین تشریح کرد.

سرهنگ رضا دولتشاهی با اشاره به رصد روزانه وضعیت جاده‌های منتهی به مرزهای شلمچه و چذابه در آستانه سفرهای اربعین می‌گوید: محور عبدالخان از شوش به بستان، در حال آماده‌سازی است و تاکنون کار روکش آسفالت و لکه‌گیری این محور انجام‌شده و در حال حاضر کار خط‌کشی و نصب علائم در حال انجام است. همچنین جاده جدیدی از سمت پارکینگ شهرداری بستان به سمت پایانه چذابه در حال ساخت است.

وی تردد در هر دو جاده قدیم و جدید چذابه را در ایام سفرهای اربعین برقرار اعلام و اظهار کرد: در زمان اجرای طرح ترافیک ویژه اربعین، این جاده‌ها یک‌طرفه می‌شوند؛ طرح ویژه اربعین شامل طرح‌های ترافیک و امنیتی و انتظامی از سوی از 20 روز قبل از اربعین آغاز می‌شود و تا یک هفته بعد از اربعین ادامه می‌یابد.

رییس پلیس‌راه خوزستان خاطرنشان کرد: پارکینگ 50 هکتاری چذابه در حال آماده‌سازی است و کار آن فاز به فاز در حال تکمیل است و تا پیش از اربعین آماده خواهد شد و همچنین پارکینگ 50 هکتاری شلمچه نیز که بین جاده اروند (یادمان) و جاده اصلی شلمچه قرار دارد، در حال ایجاد و آماده‌سازی است.

همچنین مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آبادان از آمادگی ۱۰۰ درصدی واحد متبوعه خود جهت سوخت‌رسانی در ایام اربعین خبر داد. به گفته حکمت، حجم سوخت توزیع‌شده در اربعین سال گذشته نسبت به‌روزهای عادی ۳۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان نیز گفته است که در ایام اربعین حسینی روزانه 700 قالب یخ میان مواکب تقسیم می‌شود و اکیپ‌های ایران‌خودرو و ایساکو در مرز مستقر می‌شوند تا خدمات خودرویی را انجام دهند.

حجت‌الاسلام سید محمود موسوی با تأکید بر اینکه امیدواریم امسال میزبان خوبی برای زائران باشیم، گفت: امسال 2 هزار تن آرد یارانه‌ای در بین مواکب تقسیم می‌شود و سیستم گاز نیز مستقر خواهد شد.
 

,
,
,
,
, ,
,

همچنین بر اساس تصمیم سازمان حج و زیارت، امسال مرز بین‌المللی شلمچه میزبان اتباع خارجی برای تردد به سمت عراق خواهد بود.

فرماندار خرمشهر هم تردد بیش از یک‌میلیون نفر از مرز شلمچه در موسم اربعین امسال را پیش‌بینی کرد و از استقرار ۲۵۰ موکب خدمات رسان از شهرستان خرمشهر و توزیع بیش از یک‌صد هزار پرس غذای گرم در سال جاری توسط این مواکب خبر داد.
 

,
,
,
,
, ,


مسئول کمیته آموزشی ستاد اربعین گفت: بانوانی که قصد سفر اربعین دارند باید به توصیه‌هایی همچون عدم سفر به‌صورت مجردی، سفر به همراه محارم، اعزام به‌صورت گروهی، توانمند بودن، پرهیز از سفرهای طولانی، بازگشت قبل از پایان دوره و توجه به‌سلامت جسمانی را مدنظر قرار دهند.

فرماندار حمیدیه در گفتگو با خبرنگار رهیاب اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن زیارت اربعین 68 موکب و هیئت برای پذیرایی و اسکان زائران در حمیدیه اعلام آمادگی کردند.

عبدالرضا سعیدی نیا بابیان اینکه این هیئت‌ها و موکب‌ها در ستاد اربعین نام‌نویسی کردند، گفت: این هیئت‌ها مکان نمایی شدند و در روزهای آینده با حضور فعال مردم حمیدیه برپا می‌شوند.

به گزارش رهیاب، امسال پیش‌بینی‌ها از تردد بیش از دو میلیون نفر زائر اربعین حسینی برای خروج در مرزهای شلمچه و چذابه حکایت دارد، ترددی که عاشورایی‌ترین روز در خوزستان را رقم خواهد زد بر این اساس یک بسیج همگانی برای آماده‌سازی راه‌های ارتباطی و موکب‌ها جهت پیاده‌روی اربعین حسینی در مسیرهای منتهی به مرزهای خوزستان در حال انجام است.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه