logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس برجسته مسائل خانواده:

تغافل؛ بهترین راهکار در برخورد با اشتباهات همسر/ بهترین دوست یا خویشان خود را محرم رازهایتان ندانید

تغافل؛ بهترین راهکار در برخورد با اشتباهات همسر/ بهترین دوست یا خویشان خود را محرم رازهایتان ندانید
حجت الاسلام دهنوی عنوان کرد: در کلام معصومین، تغافل از صفات مومنین بیان شده است یعنی وقتی از همسرتان خطایی سر زد خودتان را به تغافل بزنید و غیر مستقیم خطایش را گوشزد کنید تا نسبت به عیب و خطای خود آگاهی پیدا کند، در حالت خوف و رجا قرار بگیرد و در صدد رفع خطا و اصلاح رفتار خود بر آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، حجت الاسلام حسین دهنوی در جمع مردم دولت آباد گفت: قرآن می فرماید: در زندگی خصوصی و شخصی مردم تجسس نکنید (و لا تجسسوا) اما اگر اشتباه یا خطایی از همسر یا فرزندانتان سر زد و شما متوجه شدید باید او را اصلاح و با روش و شیوه برخورد مناسب متوجه خطایش بکنید.

حجت الاسلام و المسلمین دهنوی با تاکید بر اینکه نوع برخورد و روش اصلاح رفتار نامناسب فرد خیلی مهم است و نیاز به دقت فراوان دارد، افزود: هیچ گاه خطای همسرتان را به صورت مستقیم و بی پرده با او مطرح نکنید چون این کار پرده حیا و حرمت ها را از بین می برد و همانطور که قدما می گویند؛ آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب؛ وقتی فردی احساس کند که آبرویش بر باد رفته است نسبت به گناه و انجام رفتار ناهنجار جری می شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد اسلام در این گونه موارد تغافل است و تغافل به معنای ابراز نکردن عیب دیگران و خود را به نفهمیدن زدن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار،,
,
,
,
,

دهنوی عنوان کرد: در کلام معصومین، تغافل از صفات مومنین بیان شده است یعنی وقتی از همسرتان خطایی سر زد خودتان را به تغافل بزنید و غیر مستقیم خطایش را گوشزد کنید تا نسبت به عیب و خطای خود آگاهی پیدا کند، در حالت خوف و رجا قرار بگیرد و در صدد رفع خطا و اصلاح رفتار خود بر آید.

این کارشناس تلویزیونی یادآور شد: هیچ گاه خطای همسرتان را به اقوام و حتی پدر و مادرتان نگویید؛ چراکه زن و شوهر چند روزی با یکدیگر اختلاف دارند و سپس مشکلشان حل می شود اما خطای همسرتان در ذهن پدر و مادر یا اقوامتان کدورتی ایجاد می کند که هیچ گاه پاک نمی شود.

,
,
,

بهترین دوست یا اقوامتان را محرم رازهایتان ندانید

وی با تاکید بر اینکه بهترین دوست یا اقوامتان را محرم رازهایتان ندانید، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین وظایف زن و شوهر حفظ اسرار خانواده است.

دهنوی اضافه کرد: امام صادق علیه السلام می فرماید: رازهای زندگیتان را برای صمیمی ترین دوستتان نگویید چون شاید امروز دوست تو باشد اما فردا دشمن تو می شود و راز که از دو نفر بیشتر شد دیگر نمی توان آن را راز دانست و شایع شده است.

این کارشناس خانواده با اشاره به اینکه شایع شدن راز خانواده باعث ضررهای زیادی برای کانون خانواده در سال های آتی فرزندان خواهد شد، گفت: گاهی دلیل عیب و خطای همسرتان را در خودتان جست و جو کنید شاید قصور و کوتاهی از طرف خودمان باشد، شاید به نیازهای روحی و جسمی همسرتان توجه نکرده بودید که او دچار خطا شده است.

وی افزود: در صورتی که با تغافل و نصیحت مشکل حل نشد سه راهکار وجود دارد: نزاع، خشونت و درگیری؛ که مشکلی را برطرف نمی کند، دیگری؛ طلاق است که هم برای مرد و هم برای زن آفت بسیاری دارد، مورد سوم؛ مدارا کردن با فرد است یعنی اگر همسرتان خطایش را ادامه می دهد با او مدارا کنید مانند همسر فرعون که با همسرش مدارا کرد؛ چراکه این بهترین راهکار بوده و مانع فروپاشی بنیان خانواده می شود.

, بهترین دوست یا اقوامتان را محرم رازهایتان ندانید,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه