اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محمدعلی یوسفیه:

عدم استعفاء و استیضاح فانی بسیاری از زوایای پنهان فساد مالی را روش می ساخت

عدم استعفاء و استیضاح فانی بسیاری از زوایای پنهان فساد مالی را روش می ساخت
استاد دانشگاه گفت: مطمئننا با استیضاح فانی به مجلس بسیاری از گره های کور این پرونده فساد مالی برای همگان باز می شد ولی متاسفانه با استعفای فانی هنوز هم زوایای پنهان این این قضیه برای همگان پنهان مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از داهی: محمد علی یوسفی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی و داخلی،  در خصوص استعفای وزیر آموزش و پرورش آن هم درست در زمانی که موضوع فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح است گفت:  همانطور که دیگر کارشناسان در خصوص این موضوع مطرح کرده اند، استعفای وزیر آموزش و پرورش در این زمان که این موضوع فساد مالی در آن دستگاه نیز مطرح بود، به خیال بسیاری از مسئولین آن دستگاه نوعی زرنگی و همچنین فرار رو جلو محسوب گشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی,

وی ادامه داد: قطع به یقین بدانید این اقدام دولت تدبیر و امید، فرار روبه جلو به جهت عدم پاسخ گویی نسبت به فساد 8000 میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان بوده است. مطمئننا رئیس محترم دولت تدبیر و امید برای اینکه این موضوع به این مهمی در این قشر دلسوز برای جامعه مسکوت بماند و به مجلس نرود،  با حرکت های سیاسی و برخی از بازی های سیاسی وزیر دولت خود را مجبور به عقب نشینی و استعفا کرد.

,

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین با کنار رفتن فانی از وزارتخانه آموزش و پرورش نیز مطرح کرد: مطمئننا با استیضاح فانی به مجلس بسیاری از گره های کور این پرونده فساد مالی برای همگان باز می شد ولی متاسفانه با استعفای فانی هنوز هم زوایای پنهان این این قضیه برای همگان پنهان مانده و قشر دلسوز فرهنگیان هنوز هم نمی دانند که اندک سرمایه آنان که پس از سی سال زحمت و خون دل خوردن به دستشان شاید برسد در کجا مصرف شده است.

,

یوسفیه این استاد دانشگاه همچنین عنوان ساخت: مطمئننا این فساد مالی به مانند بسیاری از فسادهای مالی دیگر از ذهن ها پاک نخواهد شد، نکته تامل برانگیز در خصوص این فساد این است که این فساد مالی در دستگاه نظام بانکی و سرمایه ای رخ نداده است و به گمانم برای اولین بار است که در نظام آموزشی کشور یک فساد مالی آن هم به ارزش 800 میلیارد تومان اتفاق می افتد که امیدواریم دستگاه قضاء و همچنین دست اندرکاران اجرایی نسبت به این مهم واکنش نشان داده و حق و حقوق تضیع شده فرهنگیان را به این قشر باز گردانند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه