اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با حضور خانواده شهدای جبهه مقاومت اسلامی؛

رونمایی از مستند «حلما» در حسینیه هنر تبریز

رونمایی از مستند «حلما» در حسینیه هنر تبریز
بهزاد پروین قدس در این مستند، کوشیده است تا روایتی تصویری از حیاتِ جاودانه‌ی شهید روح‌الله طالبی اقدم به دست دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، با حضور خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس و جبهه‌ی مقاومت اسلامی، مستند «حِلما» در حسینیه هنر تبریز رونمایی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

بهزاد پروین قدس در گفتگویی اظهار داشت: شهید «روح‌الله طالبی‌اقدم» در روز تاسوعای سال 94 در نزدیکی حلب به شهادت رسید و پیکرش بعد از 2 ماه به کشور بازگشت، به همراه دوستان به فرودگاه رفتیم؛ دختر 40 روزه شهید به نام «حنانه» را هم به مراسم استقبال آورده بودند؛ صحنه‌های خاصی در این مراسم پیش آمد، که در آنجا تصمیم گرفتم مستندی برای این شهید بسازم.

,

وی ادامه داد: وقتی وارد زندگی این شهید شدیم، دیدیم که وی از 12 سالگی محاسبه اعمال داشته؛ پدرش رزمنده بود و 4 سال از زندگی‌اش را در مناطق جنگی گذرانده، روح‌الله بعد از تحصیل در دانشگاه وارد سپاه شد و دوره تکاوری را گذراند و بعد از اعزام به سوریه در نزدیکی حلب به شهادت رسید.

,

, ,

گفتنی است مخاطب در «حلما» سیری دلپذیر از یک رشد را می‌بیند. رشدی که در نهایت به جاودانگی ختم می‌شود؛ از روزهای سخت پدر و مادر تا تربیتِ فرزند.

,

حسینیه‌ی هنر تبریز واقع در خیابان امام خمینی(ره)، روبروی مسجد سالار شهیدان، کوی شهید علیپور، روز چهارشنبه 5 آبان 1395 ساعت 18 برای تماشای این مستند، میزبان علاقمندان خواهد بود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه