اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز:

با تصمیم وزارت نیرو سد بشار( تنگ سرخ) به بند تبدیل شد/ مسئولان به فکر حق‌آب مصوب فارس در این سد باشند

با تصمیم وزارت نیرو سد بشار( تنگ سرخ) به بند تبدیل شد/ مسئولان به فکر حق‌آب مصوب فارس در این سد باشند
نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه معمولا هزینه تملک یک سد 7 تا 8 درصد کل هزینه احداث آن است، گفت: اما امروز به‌دلایلی تنها هزینه تملک در سد بشار، به 2 برابر هزینه پیش‌بینی شده برای احداث کل سد افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شیرازه، محمدرضا طالبان، در یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز به سد بشار(تنگ سرخ) اشاره کرد و ادامه داد: با تصمیم وزارت نیرو سد بشار به یک بند تبدیل شده و حجم مخزن آن را کاهش یافته تا هزینه‌های تملک کمتر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه, شیرازه,

وی تصریح کرد: براساس آخرین مصوبه، 72 میلیون مترمکعب از آب سد بشار، به فارس اختصاص یافته است،‌ این در حالیست که تبدیل سد بشار به بند، به معنای کاهش حق‌آب فارس و رساندن آن به حد صفر است.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز خاطر نشان کرد: سرمنشاء تامین آب این سد، از منابع آب سطحی استان فارس است که  قرار بود حق‌آب اختصاص یافته به فارس از سد بشار با استفاده از تونل به سد درودزن تزریق شود.

طالبان گفت: براساس آخرین اطلاعات، حجم آب مخزن سد درودزن که نباید کمتر از 420 میلیون مترمکعب باشد،‌  هم اکنون به 380 میلیون مترمکعب کاهش یافته است که این موضوع حتی برای بدنه سد نیز مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.

وی از نمایندگان استان فارس، خصوصا چهار نماینده شیراز و همچنین از استاندار فارس درخواست کرد به این موضوع به‌عنوان مطالبه جدی مردم شیراز و فارس ورود کرده و آن را در سطوح ملی دنبال کنند.
طالبان در پایان یادآور شد: بی شک این موضوع یکی از دغدغه‌های مهم اعضای شورا به‌عنوان منتخبین مردم شیراز است از این رو پیشنهاد می شود که مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس برای هم‌اندیشی و انتقال دغدغه‌ها به شورا دعوت شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه