logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه دماوند:

زینب (س) دشمن اصلی را مقتدرانه تحقیر و دشمن فرعی را آگاه کرد/ امروز پس از پنج سال مقاومت، اوباما باید به‌جای بشار اسد برود

زینب (س) دشمن اصلی را مقتدرانه تحقیر و دشمن فرعی را آگاه کرد/ امروز پس از پنج سال مقاومت، اوباما باید به‌جای بشار اسد برود
امام جمعه دماوند با بیان اینکه امروز پس از پنج سال مقاومت بشار اسد به توصیه رهبر انقلاب، بشار اسد جای اوباما باید برود گفت: موشک‌های بالستیک یمن فرودگاه جده را بمباران می‌کند تا بار دیگر فرهنگ مقاومت پیروز نهایی گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تارود، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های عبادی- سیاسی این هفته شهر دماوند، با بیان خصوصیات حضرت زینب (س) در مواجه با دشمن اصلی و فرعی اظهار کرد: در مواجه با دشمن فرعی، حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) مردم را آگاه می‌کنند؛ ولی در مواجهه با دشمن اصلی همچون یزید و ابن ‌زیاد، بت ‌شکنانه و متبکرانه وارد شده و با تحقیر دشمن در جمع مقتدرانه،سوابق آبا و اجداد آن‌ها را بیان می‌کنند که حتی تولد آنها پاک نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی افزود: حضرت زینب (س) در آن شرایط سخت روحی، شرایط دشمن را تاریک می‌شمرد و آینده اهل بیت (ع) را روشن برمی‌شمارد و می‌فرماید که ای یزید هر چه می‌خواهی بکن؛ ولی تو نمی‌توانی یاد ما را پاک کنی.
امام جمعه شهرستان دماوند با اشاره به اینکه در بین سه باب الحوائج کربلا، دو باب الحوائج کودک هستند، تاکید کرد: بایستی مهدکودک‌ها و والدین به موضوع تربیت در این سن توجه بیشتری کنند.
فتاح دماوندی با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله سید قاضی طباطبایی، اولین شهید محراب که در ۱۰ آبان ماه به دست گروهک التقاطی فرقان به شهادت رسید تصریح کرد: ساواک او را خمینی آذربایجان می‌نامید و از دلیران و شیرمندان خطه آذربایجان بود.
وی با بیان اینکه محمدحسین فهمیده، الگوی تربیت اسلامی می‌باشد و حضرت قاسم (ع) را الگوی خود قرار داد تاکید کرد: فردی همچون احمد قصیر که عملیات استشهادی در لبنان انجام داد، قبل از رفتن به بهشت زهرا می‌آید و با حسین فهمیده تجدید عهد می‌کند.
امام جمعه دماوند با اشاره به اینکه سالگرد شهادت این دانش‌آموز بزرگ، به درستی هفته بسیج دانش‌آموزی نام‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز دانش‌آموزان آماده هستند تا به فرمان امام خامنه‌ای، دندان داعش را در دهانش خرد کنند و نمونه‌ای از این شور و اشتیاق، در حضور خیل عظیم آن‌ها در کنار دیگر اقشار جامعه برای مراسم اربعین، می‌باشد.
فتاح دماوندی با اشاره به مصادف شدن سه مناسبت در ۱۳ آبان که تبعید امام خمینی (ره)، شهادت دانش‌آموزان و تسخیر لاله جاسوسی توسط دانشجویان می‌باشد تصریح کرد: نخ تسبیح هر سه مناسبت، استکبارستیزی است.
وی با بیان اینکه اگر روزی کسی بگوید می‌توان با آمریکا سازش کرد این مستلزم دو فرضیه است گفت: یا باید آمریکا دست از خوی استکباری بردارد که تا امروز برنداشته است و چنگالش به خون مردم یمن، سوریه و عراق و برخی دیگر از کشورها آلوده است و بعید است شیطان، دست از خوی شیطانی که قسم خورده است بردارد و یا باید ما از آرمان‌‌هایمان عبور کنیم که هیهات از روزی که ما از خون شهدایمان دست برداریم.
امام جمعه دماوند با اشاره به اینکه ما درگیر جنگ سخت و جنگ نرم هستیم خاطرنشان کرد: البته جنگ سخت ما نیابتی است و امروز باید بشنویم که فرودگاه جده عربستان، توسط موشک‌های بالستیک یمن مورد بمباران قرار گرفته است.
فتاح دماوندی با اشاره به اینکه امروز در موصل می‌بینیم که کرد و ترک شیعه و سنی در مقابله با دشمن ید واحد شده‌اند تاکید کرد: روزی می‌خواستند بین این گروه‌ها اختلاف بیندازند و مکر خداوند بزرگ‌تر است و امروز همه اینها، بسیج مردمی در مقابل دشمن شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه پنج سال قبل، اوباما گفت که بشار اسد باید برود ادامه داد: حضرت آقا به بشار اسد توصیه کرد که بماند و مقاومت کند و امروز دوهفته دیگر، اوباما باید برود و بشار اسد با مقاومتش باقی ماند و این در حالی است که سران آمریکا، در پی متهم کردن هم به فساد اخلاقی هستند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه