به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از دلفان امروز؛ طرح آبیاری تحتفشار 500 هکتار از اراضی روستای خاتونبان شهرستان دلفان با حضور وزیر کشور افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلفان امروز,فرشاد بابائی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دلفان در این آیین اظهار داشت: احداث این پروژه از سال 83 آغاز شده و در سال 93 شاهد انتقال آب به مزرعه بودیم و مابقی تجهیزات طی یک سال اخیر راهاندازی شده و امروز این شبکه افتتاح شد.
,وی افزود: بهره برداری از این طرح 250 نفر اشتغال مستقیم بدنبال دارد که اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال برای این شبکه آبیاری هزینه شده است.
,بابایی با بیان اینکه با اجرای این پروژه میزان محصول تولید شده در سطح این اراضی ۴ برابر می شود، تصریح کرد: این به معنای افزایش 400 درصدی میزان تولید محصول در این اراضی است
,با بهره برداری از این طرح 100هکتار از اراضی روستای خاتونبان به کشت کلزا ، 250هکتار گندم و 150هکتار کشت بهاره اختصاص می یابد.
,رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دلفان خاطر نشان کرد: در راستای برنامه های اقتصاد مقاومتی در این اراضی 100 هکتار کلزا، 250 هکتار گندم و 150 هکتار محصولات بهاره کشت خواهد شد.
,

,
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه