به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طاق نیوز، مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه ضمن گرامیداشت سالروزحماسه 13 آبان استکبارستیزی را یکی از نشانه ها و شعارهای انقلابی بودن دانست و گفت: امام خمینی(ره) در پیامی این حرکت را انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول نامیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,صلاح الدین قره تپه افزود: در روز 13 آبان 1358، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، لانه ی جاسوسی آمریکا را در تهران تسخیر کردند و جاسوسان آمریکایی را به گروگان گرفتند.
,وی تصریح کرد: جوانان امروز ما نیز چیزی کم از جوانان دیروز ندارند، نسل امروز ما را باید در کوران اتفاقات و حوادث مختلفی که گاهی در جامعه پیش می آید دید.
,قره تپه ادامه داد: از مهمترین برکات انقلاب اسلامی تربیت نسل جوانی است که علیرغم همه توطئه ها و دشمنی های استکبار جهانی، با شور و نشاط و صلابت پای انقلاب ایستاده اند، همچنان که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) هم بارها در صحبت هایشان به این موضوع اشاره کرده اند: که نسل امروز از نسل دیروز اگر جلو تر نباشد عقب تر نیست.
,وی گفت: در روزگار گذشته جنگ، جنگ سخت بود و دشمن رو به روی ما قرار داشت اما امروز جنگ، جنگ نرم است و دشمن در این عرصه با تهاجم فرهنگی و زیرسوال بردن ارزشها بدون اینکه اسلحه ای را به طرف ما بگیرد به خیال خودش سعی دارد ما را به تسلیم وسازش وادار کند که البته این با توجه به عنایات الهی و رهنمودهای کار گشای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) ونیز اتفاقاتی که امروزه در سطح بین المللی افتاده و جایگاه رفیع و عظیمی که ایران اسلامی در جهان پیدا کرده است هرگز عملی نخواهد شد.
,مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه اظهارداشت: بهترین راه برای خنثی نمودن توطئه دشمنان و مقابله با جنگ نرمی که علیه جوانان همیشه در صحنه ما به راه انداختند، این است که به نوجوانان و جوانان بها بدهیم و آنها را در مسائل مختلف دخیل کنیم، به عنوان مثال همه نهادهای انقلابی در حوزه های مختلف، کارها و مسئولیتها را به جوانان بسیجی بسپارند و به آن ها هویت دهند که اگر این چنین باشد قطعاً موفق خواهیم شد.
,وی با اشاره به اینکه ابزار هنر می تواند یکی از بهترین راهکارهای مقابله با استکبار جهانی باشد گفت: ما باید دراین راه از هنرهایی استفاده کنیم که زبان جهانی دارند، هنرهایی که زبان مشترک بین ملت های مختلف در سطح جهان هستند مثل هنر کاریکاتور،عکس، فیلم، تئاتر و داستان که با استفاده از آن ها می توان هر چه بیشتر و بهتر چهره واقعی استکبار را به جهانیان نشان داد.
,قره تپه افزود: همچنان که مردم ما فعال بوده و در صحنه حضور داشته باشند در برآورد دشمنان ما از انقلاب تاثیرگذار است و مادامی که مردم ما پشتیبان انقلاب و ارزشهای انقلابی باشند به گفته حضرت امام خمینی(ره) دشمن و در راس آن ها آمریکا هیچ غلطی نخواهد کرد.
,مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه در پایان گفت: پیام من برای هنرمندان بسیجی این است که با عزت و افتخار و سرفرازی در راهپیمایی 13 ابان حضور فعال داشته باشند و با زبان هنرِخود، به مفهوم ظلم ستیزی و استکبارستیزی که یکی از مفاهیم متعالی اندیشه های بشری است، وسعت ببخشند و مانند همیشه به امریکا و جامعه استکباری بفهمانند که ظلم، زور و استکبار هیچ جایی در اندیشه اسلامی و انسانی ندارد و این مردمان همان مردمان آزاده ای هستند که می توانند روی پای خود بایستند و به استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی پایبند و در راه تعالی آن کوشا باشند.
]
ارسال دیدگاه