logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شهردار شهر باباحیدر خبر داد

شروع عملیات اجرای شبکه فاضلاب شهری در شهر باباحیدر

شروع عملیات اجرای شبکه فاضلاب شهری در شهر باباحیدر
شهردار باباحیدر از جدول‌بندی معابر و کوچه‌های شهری، واگذاری حمل و نقل جمع‌آوری زباله به بخش خصوصی، عملیات اجرای شبکه فاضلاب شهر، زمین جهت دفع زباله و ایجاد پارک در قبرستان قدیم خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدقاسم مرتضوی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار اظهار کرد: عملیات جدول‌گذاری معابر شهر باباحیدر در کوچه‌ها و معابر با هدف افزایش خدمات شهری و جلب رضایت عمومی در حال اجرا است.
 
شهردار باباحیدر از اجرای عملیات گسترده جدول‌گذاری در سطح شهر باباحیدر خبر داد و گفت: بهسازی و جدول‌گذاری معابر نیازی ضروری و کار زیربنایی است و اکثر خیابان‌ها و معابر نیاز به زیرسازی و اقدامی اساسی دارد.
 
وی اظهار کرد: بهسازی معابر و تعویض جداول مستهلک خیابان‌ها و کوچه‌هایی که عمر بالایی دارند و همچنین جدول‌گذاری در کوچه‌های فاقد جدول علاوه‌بر زیربنایی بودن در زیبایی شهر نیز تأثیر زیادی دارد.
 
شهردار باباحیدر افزود: عملیات جدول‌‌گذاری در تمام خیابان‌ها و کوچه‌های باباحیدر که دارای مشکل هستند همچنان ادامه خواهد داشت و تمام مراحل عملیات همراه با نظارت دقیق جهت حسن اجرای کار صورت گرفته تا این عملیات با کیفیت و سرعت بیشتری اجرا و به بهره‌برداری برسد و موجبات رضایتمندی شهروندان فراهم شود.
 
مرتضوی هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح کیفی معابر، افزایش خدمات‌رسانی به شهروندان و بهسازی مناظر شهری عنوان کرد و ادامه داد: تسهیل در تردد و عبور و مرور، ساماندهی و زیباسازی فضاهای شهری و مناسب‌سازی پیاده‌روها و جداول حاشیه خیابان‌های شهر از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
 
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 10 هزار متر از معابر و کوچه‌های شهری جدول‌بندی شده‌اند و زیرسازی کوچه‌ها قبل از آسفالت در حال اجرا است.

شهردار باباحیدر در پایان از زحمات دکتر کاظمی نماینده مردم شهرستان‌های اردل فارسان کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی، حاج آقایاوری امام جمعه بخش باباحیدر، مهندس طاهری فرماندار شهرستان فارسان، شورای اسلامی شهر باباحیدر، بخشدار و ادارات سطح شهر که همکاری داشتند قدردانی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه