اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توزیع آرد بی کیفیت بین نانوایی های یاسوج

توزیع آرد بی کیفیت بین نانوایی های یاسوج
توزیع آرد بی کیفیت و بدبو بین نانوایان شهر یاسوج باعث شده است تا شهروندان یاسوجی از پخت نان های بی کیفیت در این شهر به شدت از نانوایی ها اعتراض کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، یکی از شهروندان یاسوجی که برای خرید نان به یکی از نانوایی های این شهر واقع در حوالی بلوار شهید قرنی مراجعه کرده از نان های این نانوایی و کیفیت بسیار پایین آنها گلایه کرد و خواستار پیگیری مسئولان مربوطه در این زمینه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,  ، یکی از شهروندان یاسوجی که برای خرید نان به یکی از نانوایی های این شهر واقع در حوالی بلوار شهید قرنی مراجعه کرده از نان های این نانوایی و کیفیت بسیار پایین آنها گلایه کرد و خواستار پیگیری مسئولان مربوطه در این زمینه شد.,

یکی دیگر از این شهروندان نیز از بوی بدخمیر، نان ها و آرد ها در این نانوایی خبرداد و گفت: هر آردی که از سوی مسئولان بین نانوایی های شهر یاسوج توزیع شود با آن خمیر تهیه و نان به دست مشتری داده می شود و راه انتخابی برای شهروندان وجود ندارد.

,

شهروند دیگری که برای خرید نان لواش به یکی دیگر از نانوایی های شهر یاسوج مراجعه کرده بود از مزه تلخ نان ها و همچنین خشک شدن زودهنگام آنها ابراز نارضایتی کرد.

,

 

,
, ,

 

,

مسئول یکی از نانوایی های شهر یاسوج نیز از توزیع آردهای بی کیفیت و بدبو بین نانوایی های شهر یاسوج به شدت اظهار نارضایتی کرد و ابراز داشت: نانوایان برای پخت نان باکیفیت و دادن آن به دست مشتری خواستار دریافت آرد باکیفیت و استاندارد هستند.

,

مسئول این نانوایی که چهارم آبان امسال سهمیه آرد خود را از کارخانه آرد یاسوج واقع در منطقه نجف آباد دریافت کرده است، افزود:در این نانوایی نان هایی شامل لواش، سنگک، بربری و تافتون تولید می شود که با توجه به کیفیت پایین آردهای توزیعی، شهروندان نیز از کیفیت نامطلوب نان ها گلایه دارند و عملا کاری از دست ما بر نمی آید.

,

 

,
, ,
 
,

این ماجرا در حالی ادامه یافته است که مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد دوم آبان امسال در نشست شورای سلامت کهگیلویه و بویراحمد که به ریاست استاندار این استان برگزار شد، با ابراز تأسف از وضعیت بهداشتی برخی نانوایی‌ها در شهرستان بویراحمد، اظهار کرد: وضعیت بهداشتی و کیفیت برخی نانوایی‌ها خوب نیست و اکثریت مردم ناراضی هستند.

,

حجت السلام سیدعلی فتح میرمحمدی وی با بیان اینکه باید نان لواش را از سبد غذایی مردم حذف کنیم، اظهار کرد: کیفیت نان لواش در استان کهگیلویه و بویراحمد پایین آمده و سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

,

میر محمدی با تاکید بر اینکه این نان لواش‌ها برای سلامت دستگاه گوارش انسان‌ها خطر دارد، تصریح کرد: از یک نانوایی‌ «نانی» خریدم که داخل آن سوزن خیاطی پیدا کردم.

,

 

,

, ,

 

,

وی ادامه داد: آن نان و سوزن خیاطی را هم به آقای فرماندار نشان دادم، این خیلی بد است، از آقای فرماندار خواستم که چنین افرادی باید شلاق زده شوند.

,

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید مراقب سلامت مردم باشیم همه ما مسئول هستیم در شورای سلامت تصمیم‌های خوبی گرفته می‌شود، اما خوب پیگیری نمی‌کنیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه