نخست وزیر عراق وارد شهر اربیل شد
«حیدرالعبادی» نخستوزیر عراق شامگاه امروز وارد فرودگاه اربیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرگزاری فارس، «حیدرالعبادی» نخست وزیر عراق شامگاه امروز (شنبه) وارد فرودگاه اربیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به نوشته روداوونت، العبادی با «مسعود بارزانی» رئیس و «نیچروان بارزانی» نخستوزیر منطقه کردستان عراق دیدار خواهد کرد.
,
حیدرالعبادی که امروز بعد از ظهر وارد مناطق عملیاتی در اطراف موصل شده بود در دیدار با فرماندهان نظامی در شهرک «برطله» گفته بود که هماهنگی و همکاری بین ارتش و نیروهای پیشمرگه در سطح بسیار خوبی است.
,
عملیات موصل، اولین موردی است که نیروهای امنیتی و ارتش عراق همراه پیشمرگه و دیگر نیروهای کرد، در کنار یکدیگر میجنگند و برخی از تحلیلگران این اتفاق را باعث کاهش تنش سیاسی بین بغداد و اربیل میدانند.
,
مسعود بارزانی نیز در تاریخ 8 مهر گذشته در سفری به بغداد با مسئولان بلندپایه عراق دیدار و رایزنی کرد.
,
موضوع استقلال کردستان عراق یا فدرالی شدن آن، بحران فروش نفت، بحران بودجه کردستان عراق و حضور نیروهای ترکیه در شمال عراق عمدهترین مسائلی بود که بارزانی در سفر خود به بغداد با مسئولان عراقی درباره آن رایزنی کرد.
,
سفر العبادی به عنوان رئیس دولت مرکزی عراق به اربیل، از زمان دیکتاتور سابق عراق، بی سابقه است.
]
ارسال دیدگاه