پاسخ دستیاررئیسجمهور به سوالات مسیح علینژاد
الهام امین زاده، دستیار رئیس جمهور در امور شهروندی در گفتگوی تلفنی با مسیح علینژاد، مجری شبکه انگلیسی "من و تو" جوابهای محکمی به سوالات معنادار او داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش جامنیوز ،امین زاده در مصاحبه با مسیح علینژاد، مجری شبکه من و تو در پاسخ به اینکه "ارزیابی شما درباره کشورهایی که درخواست بررسی وضعیت نرگس محمدی را می کنند" چیست؟ گفت: «من این استانداردهای دوگانه را قبول ندارم. وضعیت حقوق بشر ایران، اینقدر بد نیست که ما از سوی برخی هموطنان و اتحادیه اروپا تحت فشار قرار می گیریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
استاندارد دوگانه این است که در یمن زنان و بچه ها توسط عربستان کشته می شوند ولی هیچکس از حقوق بشر حرفی نمی زند اما در ایران یک اتفاق کوچکی که می افتد صدای همه درمیآید. مگر آمریکا و ترکیه در قبال حقوق شهروندی مردمشان به ایران پاسخگو هستند که ما به آنها پاسخگو باشیم؟» وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دولت ایران در امور سایر کشورها مثل سوریه و یمن دخالت نمی کند؟ گفت: «طبق قانون اساسی، هر کشوری که از ایران درخواست کمک کند ما به آن کمک می کنیم». امین زاده در ادامه خطاب به مسیح علینژاد گفت: «هموطنان ما باید در خارج از ایران از جمهوری اسلامی حمایت کنند، نه اینکه دست به فعالیت علیه آن بزنند؛ شما باید هوای جمهوری اسلامی را داشته باشید.»
]
ارسال دیدگاه