logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاد حوزه و دانشگاه :

تقویت اخلاق مداری در نهاد خانواده به کاهش آمار طلاق می انجامد

تقویت اخلاق مداری در نهاد خانواده به کاهش آمار طلاق می انجامد
استاد حوزه و دانشگاه و مشاور امور خانواده تصریح کرد: بی شک تقویت اخلاق مداری در نهاد خانواده به کاهش آمار طلاق می انجامد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم معین الاسلام در گفتگو با زنان قم، با اشاره به این که آمار بالای طلاق به هیچ وجه شایسته جامعه اسلامی ما نیست، اظهار داشت: درخصوص عوامل رشد طلاق در سال های اخیر می توان به مباحث اقتصادی، بداخلاقی و ناسازگاری زوجین، ضعف مهارت‌های ارتباطی،عدم توجه به کفویت و هم سانی در انتخاب همسر، خشونت، اعتیاد و نیز بدرفتاری‌های عاطفی و اخلاقی اشاره کرد که بحث درباره هر کدام از آن ها ما را به راهکارهای متناسب با آن می رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان قم,

وی همچنین با بیان این که علاوه بر این ها موارد دیگری چون وجود توقعات نامحدود زن ومرد نیز در این خصوص بسیار تاثیرگذار است ، افزود: از سویی متاسفانه برخی از زوج جوان های ما بسیار بلندپرواز و پرتوقع هستند و همین عامل آن ها را در آغاز زندگی و با وجود انبوه مشکلات اقتصادی فعلی جامعه ما با مشکلات جدی روبرو می سازد، به طوری که در ابتدا تصورشان این است که با ازدواج به تمام آرمان‌ ها وآرزوهایشان می رسند و حال آن که وقتی ازدواج می کنند می بینند واقعیتی که با آن روبرو شده اند 180 درجه با آن چیزی که در ذهنشان تصور می کرده اند، متفاوت است.

,

 مسئول موسسه علمی و فرهنگی زنان منتظر در ادامه تاکید کرد: کاهش توقعات و خیال پردازی ها، اندیشیدن به عاقبت کار و دیدن خوبی های زندگی داشتن سعه صدر و نیز بهره گیری از عنصر اخلاق و معنویت می تواند تا حد زیادی به استمرار و قوت زندگی زناشویی کمک کرده و به مهار و یا کاهش آمار طلاق در کشور ما به خصوص استان قم، کمک زیادی نمایند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه