برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون؟! +عکس نوشته

برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون؟! +عکس نوشته
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار سران سه قوه، مسئولان و کارگزاران نظام، مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف و عناصر فعال سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، خاطر نشان کردند: ذات آمریکای کنونی همان ذات آمریکای دوران ریگان است و هیچ تفاوتی هم میان دموکرات و جمهوری‌خواه وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار سران سه قوه، مسئولان و کارگزاران نظام، مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف و عناصر فعال سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، خاطر نشان کردندذات آمریکای کنونی همان ذات آمریکای دوران ریگان است و هیچ تفاوتی هم میان دموکرات و جمهوری‌خواه وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان, ، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار سران سه قوه، مسئولان و کارگزاران نظام، مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف و عناصر فعال سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، خاطر نشان کردندذات آمریکای کنونی همان ذات آمریکای دوران ریگان است و هیچ تفاوتی هم میان دموکرات و جمهوری‌خواه وجود ندارد.,

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به یک تصور غلط در خصوص آمریکا اشاره و خاطرنشان کردند: برخی تصور می‌کنند ما می‌توانیم با آمریکا کنار بیاییم و مشکلات خود را حل کنیم درحالی‌که این تصور نادرست، و یک توهم است.

,

ایشان با تأکید بر اینکه از لحاظ منطقی، هیچ‌گاه جمهوری اسلامی ایران مورد محبت دولت آمریکا قرار نخواهد گرفت، گفتند: رفتار آمریکایی‌ها همواره خباثت‌آمیز و همراه با عناد بوده است؛ بنابراین تصور اینکه مسائل ایران و آمریکا سوءتفاهم است و از طریق مذاکره و به شیوه‌ی «پنجاه-پنجاه» قابل حل است، تصوری غیر واقعی و غلط است.

,

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: مسئله‌ی اصلی آمریکایی‌ها، موجودیت جمهوری اسلامی ایران است که با مذاکره و رابطه حل نمی‌شود زیرا قدرت و استقلال ناشی از اسلام برای استکبار غیر قابل قبول است.

,

 95.3.25

,

برای دانلود اینفوگرافیک "برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون؟" اینجا و یا روی عکس کلیک کنید.

, اینجا ,

برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون-ذات آمریکایی

, برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون-ذات آمریکایی, برای ما، ترامپ خوب است یا کلینتون-ذات آمریکایی,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه