به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد امندی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت:سه طرح آبرسانی(شرب)، مرمت منبع آب و حفره چاه در راستای محرومیت زدائی در استان زنجان اجرایی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امندی امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا, , اظهار داشت:سه طرح آبرسانی(شرب)، مرمت منبع آب و حفره چاه در راستای محرومیت زدائی در استان زنجان اجرایی شده است.,وی با اشاره به احداث، مرمت و رنگ آمیزی شش مدرسه در سطح استان، تصریح کرد: احداث 3 دستگاه خانه محروم نیز در دستور کار بود که انجام شد.
,,
*احداث و مرمت هشت پایگاه مقاومت بسیج در زنجان
, *احداث و مرمت هشت پایگاه مقاومت بسیج در زنجان,این مسئول از احداث و مرمت هشت پایگاه مقاومت در استان خبر داد و گفت: احداث و مرمت چهار باب غسالخانه از دیگر پروژه های محرومیت زدائی اجرا شده استان محسوب می شود.
,رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان با بیان اینکه کمک به احداث و مرمت سه پروژه مسجد و حسینیه از پروژه های محرومیت زدائی اجرا شده است،خاطرنشان کرد: کمک به احداث یک باب کتابخانه و دو باب بقاع متبرکه از دیگر برنامه های اجرا شده در این زمینه است.
,امندی با اشاره به اجرای دو طرح ورزشی در قالب پروژه های محرومیت زدائی، افزود: دو باب خانه بهداشت و خانه عالم نیز احداث شده است.
,
وی به اجرای یک مورد پروژه آبرسانی به مزار مطهر شهدا و احداث سرویس بهداشتی مسجد اشاره کرد و گفت: پروژه های محرومیت زدایی اعلام شده در شش ماهه نخست سال اجرایی شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان با بیان اینکه این پروژه ها توسط بسیج سازندگی شهرستان ها و با کمک و فعالیت گروههای جهادی اجرا شده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری بسیج سازندگی بر اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی متمرکز شده است.
,
,
*کمک سازمان بسیج به صنایع تبدیلی
, *کمک سازمان بسیج به صنایع تبدیلی,امندی با اشاره به اینکه شناسایی قطب های استان از مهمترین برنامه های اقتصاد مقاومتی در سال جاری بود، تصریح کرد: این سازمان تلاش می کند تا در زمینه صنایع تبدیلی و کمک به تولید انبوه و عرضه محصولات به بازار اقدامات لازم را انجام دهد.
,وی با اشاره به شناسایی استعدادهای هر شهرستان در زمینه اقتصاد مقاومتی، بیان داشت: زیتون طارم، زردآلو و ماهی قزل آلای ماهنشان، پیاز زنجان، انگور و کشمش ابهر و خرم دره،سیب زمینی خدابنده، حبوبات سلطانیه و لبنیات ایجرود به عنوان ظرفیت های اقتصاد مقاومتی شهرستان های استان شناسایی شده است.
,وی از ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی با توجه به ظرفیت های هر شهرستان خبر داد و گفت: در سال جاری 9 میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات برای اجرای پروژه های مختلف پرداخت می شود.
,وی ادامه داد: در سال جاری 800 تا یک هزار طرح در استان زنجان در سال جاری با توجه به اعتبارات در نظر گرفته شده ساماندهی و اجرا می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه