به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدناصر موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی « تهران نیوز» با بیان اینکه سیاست های آمریکا در عرصه سیاست خارجی برگرفته از سیاست های کلی این کشور است، گفت: برخلاف نظرسنجی های آمریکا، دونالد ترامپ پیروز انتخابات آمریکا بود و توانست رقیب اصلی خود یعنی کلینتون را شکست دهد اما باید توجه داشت که سیاست های کلی آمریکا از قبل تعریف شده است و روسای جمهور فقط اجرا کننده قوانین هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,وی ادامه داد: روسای جمهور آمریکا تحت حمایت و دست نشانده رژیم منحوس صهیونیستی هستند و در عملکرد خود تلاش می کنند که حافظ منافع اسرائیل غاصب باشند و نمی توان گفت که کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد، چون همه روسای جمهور آمریکا نسبت به کشور ما سیاست خصمانه داشته اند و قابل اعتماد نیستند.
,
موسوی لارگانی با اشاره به اینکه وعده های انتخاباتی ترامپ نشان می دهد که موافق سیاست های اوباما در حمایت از مخالفان بشار اسد در سوریه نیست، افزود: وعده های انتخاباتی ترامپ نشان دهنده مخالفت وی با حمایت امریکا از داعش است و باید ببینیم که چقدر نسبت به این وعده اش، عملکردی اتخاذ می کند تا داعش از میان برود.
,
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در پایان با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ایران با روی کار آمدن هر رئیس جمهوری ادامه دارد، خاطر نشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره)، آمریکا به عنوان دشمن درجه یک ایران معرفی شد و از آن روز تا به امروز شاهد تحریم های ظالمانه و جنایت های بی رحمانه این کشور بر علیه ملت ایران هستیم و با تغییر یک رئیس جمهوری در آمریکا، سیاست ایران تغییر نمی کند و آمریکا همچنان دشمن اصلی ماست.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه