اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه ی شهرستان زابل؛

تهاجم فرهنگی، حربه ی دشمنان برای مقابله با ایران اسلامی/ سبک زندگی اسلامی بهترین شیوه ی مبارزه در برابر استکبار

تهاجم فرهنگی، حربه ی دشمنان برای مقابله با ایران اسلامی/ سبک زندگی اسلامی بهترین شیوه ی مبارزه در برابر استکبار
امام جمعه ی شهرستان زابل عنوان کرد: دشمنان و استکبار جهانی با تهاجم فرهنگی به دنبال مقابله با ایران اسلامی است که در این راستا سبک زندگی اسلامی، راهکاری مناسب جهت مبارزه با دشمنان به شمار می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: یکی از برنامه های دشمن و استکبار جهانی تغییر فکر جوامع، نوع پوشش و زندگی آنان به سبکی که خود می خواهد است تا از این طریق کشورها را فتح وغارت کند.

وی افزود: با تغییر جوامع و تفکر براساس خواست استکبار، بهترین بازار برای کالاهای غربی ایجاد تا از این طریق اقتصاد کشورها را در دست گرفته و تمام زندگی غربی شود بنابراین با تهاجم فرهنگی به دنبال فتح سرزمین و افکار ما است.

امام جمعه ی زابل با بیان اینکه، با پیروزی انقلاب اسلامی کمر طاغوت را شکسته و استکبار جهانی را خوار و ذلیل کرده و بیرون انداختیم ابراز داشت: دشمن با انجام اموری از قبیل هشت سال جنگ تحمیلی و کودتا به دنبال براندازی نظام ایران اسلامی بود اما با سد مستحکمی به نام ملت، بسیج و فرمانده کل قوا و رهبری فهیم مواجه شد.

کیخا تصریح کرد: در حالی که در کشورهای اروپایی و آمریکایی هزینه ی استفاده از ماهواره از مردم گرفته می شود اما با این حال همان برنامه های ماهواره ای را با کیفیت بالاتر و حتی با ترجمه فارسی به رایگان در اختیار مردم ایران قرار گذاشته تا از طریق تهاجم فرهنگی ملت ایران را به زانو درآورد.

امام جمعه ی شهرستان زابل ابراز داشت: دشمن برنامه های ماهواره ای را نه تنها هزینه ای برای خود درنظر نمی گیرد بلکه آن را یک سرمایه گذاری ارزشمند تلقی می کند.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز شدید جامعه به سبک زندگی اسلامی باید پوشش ها اسلامی باشد و از لباس اندامی استفاده نشود تا دشمن در این راستا زمین خورده و از سرزمین و فکر مردم اخراج شود.

امام جمعه ی شهرستان زابل اظهار داشت: یکی از مهم ترین سبک های زندگی اسلامی تعلیم، تعلم و فراگرفتن علم است بنابراین علم تنها در دانشگاه و حوزه علمیه نیست بلکه مساجد کانون های علم آموزی و منبرها نیز درس علم است.

وی ابراز داشت: مساجد به عنوان مدرسه ای با عمر هزاران ساله و هزاران شعبه در سرتاسر جهان، علاوه بر محل عبادت و نماز محل تدریس قرآن، روایات، احکام و اخلاق و آداب اسلامی است.

امام جمعه ی زابل ادامه داد: در محراب و منبر مسجد بایستی طلبه فاضلی قرار گیرد همچنان که در علم پزشکی وزارت بهداشت اجازه مطب زدن به کسی که کد پزشکی ندارد نمی دهد و برخورد قانونی می کند در علوم دینی هم محراب و منبر مسجد مختص کسی که در حوزه علمیه درس خوانده می باشد چون دشمن روز به روز و لحظه به لحظه پژوهشگاه های خود را فعال کرده و دلار و یورو هزینه کرده تا فکر جوانان را به شیوه ی کاملا علمی بربایند.

کیخا خاطرنشان کرد: برای حمله ی علمی دشمن، جواب علمی مورد نیاز است بنابراین برای تهاجم علمی دشمن، علامه و مجتهد درس خوانده مورد نیاز است تا حمله ی دشمن را به صورت کاملا علمی جواب داده تا فکر جوانان ربوده نشود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه