logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به مشکلات فرهنگیان را در الویت قرار دهد/ لزوم برنامه ریزی برای افزایش رشد علمی دانش آموزان

وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به مشکلات فرهنگیان را در الویت قرار دهد/ لزوم برنامه ریزی برای افزایش رشد علمی دانش آموزان
بیرالوندی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش باید رسیدگی به مشکلات فرهنگیان را در الویت قرار دهد، گفت: انتظار مجلس از این وزیر، لزوم برنامه ریزی برای افزایش رشد علمی دانش آموزان و کسب رضایت معلمان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بیرالوندی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با« تهران نیوز» با بیان اینکه وزرای پیشنهادی روحانی که در مجلس رای اعتماد گرفته اند، باید برنامه ها و وظایف خود را در طول مدت باقی مانده از عمر دولت یازدهم انجام دهند، گفت: مجلس شورای اسلامی از وزیر آموزش و پرورش توقع دارد تا برنامه های خود را عملی کند و درباره تحقق رتبه بندی شاغلین و بازنشستگان تدابیری را اتخاذ نمایند، چرا که این قشر زحمت کش چنین انتظاری را از وزیر آموزش و پرورش دارند و باید رضایت آنها را کسب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش یکی از وزارتخانه های حساس و تاثیرگذار در کشور است، افزود: تربیت و آموزش دانش آموزان در مقاطع سنی مختلف، یکی از وظایفی است که آموزش و پرورش برعهده دارد و می توان گفت که آینده سازان کشور در مدرسه دوره های علمی را طی می کنند و وارد دانشگاه می شوند و نیاز است که با برنامه های آموزشی اثرگذار، موجب افزایش رشد علمی کشور شد.
بیرالوندی تاکید کرد: قطعا فرهنگیان جامعه هم انتظار رفع و رسیدگی به مشکلاتشان را از وزیر آموزش و پرورش دارند و نیاز است که وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به مشکلات فرهنگیان را در الویت قرار دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطر نشان کرد: سیستم‌ آموزشی کشور‌ نقش‌ بسیار مهمی‌ در شکل‌دادن به شخصیت‌ افراد به‌ خصوص‌ در دوره راهنمایی‌ و دبیرستان دارد و در این‌ دوره‌ حتی‌ ممکن‌ است‌ آنچه‌ که‌ فرد در خانواده‌ تحت‌ تاثیر اعضای‌ آن‌ یاد گرفته، به‌ کلی‌ تغییر دهد یا اصلاح‌ کند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه