logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

آخرین خبر از افزایش تعرفه آب و برق

آخرین خبر از افزایش تعرفه آب و برق
قائم مقام وزیر نیرو گفت: برآورد من این است که در سال ۹۵ شاهد افزایش قیمت فروش آب و برق به مردم نخواهیم بود و امکان افزایش تعرفه آب و برق تا پایان دولت هم نزدیک به صفر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو اظهار داشت: تا امروز بررسی های متعددی در خصوص اصلاح اقتصاد آب و برق در مجموعه وزارت نیرو انجام شده و نتایج بررسی ها را به وزیر نیرو منعکس می کنیم و ایشان نیز در جلسات هیئت دولت، حسب مورد، مسائل را مطرح می کنند.

وی افزود: یکی از مسائلی که باید به آن پرداخته شود، موضوع اختلاف هزینه تمام شده تولید آب و برق با قیمت تکلیفی فروش آن است که هر از چندگاهی با تصویب دولت، مبلغ بسیار اندکی به قبوض مصرفی افزوده می شود تا این اختلاف کاهش پیدا کند اما به دلیل اینکه با تورم سالانه، هزینه تمام شده تولید نیز افزوده می شود، افزایش اندک هزینه قبوض مصرفی نیز نمی تواند به ساماندهی اقتصاد آب و برق کشور کمک کند.

قائم مقام وزیر نیرو با بیان اینکه "دولت و مجلس باید دیر یا زود به مسئله اختلاف هزینه تمام شده تولید و قیمت تکلیفی قروش آب و برق به صورت جدی ورود کنند"، اذعان داشت: تا جایی که به وزارت نیرو مربوط است، در بخش کارشناسی موضوع اصلاح اقتصاد آب و برق ورود کرده ایم و هر از چندگاهی نیز پیشنهاداتی برای اصلاح قیمت ها به دولت ارسال می کنیم.

محمودی در پاسخ به اینکه "آیا در دولت یازدهم باز هم شاهد افزایش قیمت فروش آب و برق به مردم هستیم؟"، گفت: با توجه به اینکه حدود 9 ماه به پایان دولت مانده و تا امروز نیز تصمیمی برای بررسی جدی میزان تعدیل و اصلاح قیمت های آب و برق در بخش فروش با قیمت های تکلیفی به مردم اتخاذ نشده و موردی در این خصوص ابلاغ نشده است، برآورد من این است که در سال 95 شاهد افزایش قیمت فروش آب و برق به مردم نخواهیم بود و امکان افزایش تعرفه آب و برق تا پایان دولت هم نزدیک به صفر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع:تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه