نیزوا از مشکلات روستای رسم رودبار گزارش می دهد؛
نبود شغل مهمترین دلیل مهاجرت جوانان از روستا
رئیس شورای اسلامی روستای رسم رود بار مهمترین دلیل مهاجرت جوانان روستا به شهرها را نبود امکانات لازم شغلی عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیزوا، رسم رودبار روستایی از توابع شهرستان مهدیشهرکه در 60 کیلومتری جاده سمنان کیاسر واقع شده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیزوا,این روستا در واقع زیر نظر دهستان پشت کوه می باشد ولی در قدیم مربوط به روستای پرور بوده است ولی مرکزیت آن با روستای پشت کوه می باشد.
,این روستا دارای آب و هوای معتدل وزمستان سرد وتابستانی خنک دارد.
,جمعیت رسم رودبار طبق آخرین سرشماری براساس تعداد نفرات وخانوار این روستا ن350نفر و تعداد50 خانوار در این روستا ساکن هستند.
,شغل اکثریت مردم روستا دامداری وکشاورزی می باشد.
,رئیسیان در گفت وگو با خبرنگار نیزوا،اظهار کرد:این روستا از لحاظ آب کشاورزی از دو چشمه تامین می شود که در بهار آب بهتری در روستا دیده می شود اما در تیر ماه آب کم می شود وروستائیان از چاهها استفاده می کنند.
, نیزوا,وی در خصوص وضعیت راه دسترسی روستا وشرایط تردد آن گفت:مردم روستا دسترسی نزدیک به خیابان اصلی دارند و با مرکز روستا یک کیلو متر فاصله دارد وشکل روستا خطی می باشد.
,رئیسیان با بیان اینکه آب شرب کشاورزی مهم ترین مشکل روستایی هاست که باعث مهاجرت روستایی ها شده است واجرا نشدن طرح هادی از دیگر مشکلاتی می باشد که در روستا وجود دارد .
,وی تصریح کرد:نبودن امکانات شغلی از دیگر مشکلات مردم روستا می باشد که غیر از شغل کشاورزی یا نوعی از کشاورزی های گلخانه ای و مدرن وپرورش دام که به علت جلو گیری اداره محیط زیست این موقعیت ها از بین رفته است وگروهی از مردم می خواهند به دلیل جاذبه های گردشگری این منطقه امکاناتی از جمله هتل رستوران وغیره احداث کنند که به دلایل زیستی اجازه ساخت به آن ها داده نمی شود.
,رئیسیان خاطر نشان کرد: مردم روستا از لحاظ مصرف سوخت خودشان سوخت خود را تامین می کنند وبا مشکلات خاصی دست و پنجه نرم می کنند که اقدامات اولیه نقشه کشی برای انجام لوله کشی گاز در این روستا انجام شده است ولی نیاز به پیگیری دارد.
,رئیس شورای روستای رسم رود بار تاکید کرد: مهاجرت به دلیل نبود امکانات در این روستا بالا می باشد و مردم به خصوص جوان ها از روستا رفته اند ولی با آوردن امکانات ،امکان بر گشتن روستا ئیان می باشد.
,وی افزود:امکانات آنتن دهی تلفن همراه را در روستا داریم و لی از امکانات مدرسه ،خانه بهداشت وآنتن دهی تلویزیون محروم می باشیم.
,رئیسیان عمده مشکل روستا را کمبود آب دانست و گفت: به همین دلیل زمین های کشاورزی خشک شده است واز آن جایی که این روستا به عنوان روستای نمونه شناخته شده وبهترین آب وهوا و پوشش گیاهی را دارا می باشد در خواست ما از مسئولین این است که بیشتر به این روستا کمک کنند تا امکانات رفاهی بهتری برای روستا فراهم شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه