اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آتش بس در یمن از ساعت 23:59 اجرایی می‌شود

آتش بس در یمن از ساعت 23:59 اجرایی می‌شود
شبکه خبری المسیره به نقل از منابع آگاه یمنی گزارش دادند که آتش‌بس در این کشور از ساعت 23:59 امشب اجرایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش فارس، منابع یمنی اعلام کردند آتش‌بسی که قرار بود از روز پنجشنبه (امروز) اجرا  ساعت 23:59 دقیقه امشب به وقت محلی صنعا اجرایی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شبکه خبری «المسیره»، گزارش داد منابع یمنی تأکید کردند که هیأت وابسته به هادی نیز آتش‌بس را پذیرفته و دلیل تغییر مواضعش را عذرخواهی ارائه شده از سوی معاون وزیر خارجه آمریکا دانسته است.

پیشتر خبرگزاری یمن «سبأ»، در نسخه‌ای که در اختیار دولت مستعفی یمن است گزارش داده که «تیم لیندر کینگ» معاون وزیر خارجه آمریکا و «مثیو تولر» سفیر این کشور در یمن امروز با هادی در ریاض دیدار کردند.

بر اساس این خبر معاون وزیر خارجه آمریکا پیامی کتبی از سوی کری به هادی داده و به او اعلام کرده که دولت [مستعفی] برداشت غلطی از طرح پیشنهادی او داشته و پوشش خبری مربوط به این طرح دولت هادی را به اشتباه انداخته است.

بر اساس ادعای این خبرگزاری، معاون کری تأکید کرده که صلح در یمن تنها با حضور دولت «قانونی» این کشور محقق می‌شود و افزوده طرح پیشنهادی هادی توافق نیست بلکه نقشه راهی برای از سرگیری مذاکرات و ایجاد فرصتی برای صلح در یمن است.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه