قدمبهقدم با زائران تا کربلا
تصاویری از پیادهروی اربعین
این تصاویر از حال و هوای بزرگترین پیادهروی جهان توسط عکاس نسیم سرخس در مسیر نجف تا کربلا و مسیرهای منتهی به حرم امام حسین علیهالسلام و حرم آقا ابوالفضل العباس علیهالسلام ثبت و ضبط شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم سرخس، اربعین حسینی در راه است و زائران ارباب از نجف تا کربلا با پای پیاده نام محبوب را بر لب زمزمه میکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,در ادامه تصاویر اختصاصی نسیم سرخس از پیادهروی اربعین زائران سیدالشهدا را می ببینید؛ این تصاویر از حال و هوای بزرگترین پیادهروی جهان توسط عکاس نسیم سرخس در مسیر نجف تا کربلا و مسیرهای منتهی به حرم امام حسین علیهالسلام و حرم آقا ابوالفضل العباس علیهالسلام ثبت و ضبط شده است.
عکس: محسن حمیدی
در ادامه تصاویر اختصاصی نسیم سرخس از پیادهروی اربعین زائران سیدالشهدا را می ببینید؛ این تصاویر از حال و هوای بزرگترین پیادهروی جهان توسط عکاس نسیم سرخس در مسیر نجف تا کربلا و مسیرهای منتهی به حرم امام حسین علیهالسلام و حرم آقا ابوالفضل العباس علیهالسلام ثبت و ضبط شده است.
, نسیم سرخس, نسیم سرخس,عکس: محسن حمیدی
,]
ارسال دیدگاه