اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

برنامه نظامی هسته ای رژیم صهیونیستی

برنامه نظامی هسته ای رژیم صهیونیستی
نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی برنامه هسته ای نظامی رژیم صهیونیستی را مایه نگرانی جدی ملتهای منطقه و جامعه بین المللی خواند و خواستار توجه دقیق و رسیدگی جدی به این موضوع از سوی آژانس شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز (جمعه) در جریان برگزاری نشست فصلی ماه نوامبر شورای حکام طی سخنانی ضمن اشاره به برنامه هسته ای نظامی رژیم اسرائیل این برنامه را مایه نگرانی جدی ملتهای منطقه و جامعه بین المللی دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه ضمن یادآوری محکومیت شدید برنامه سلاح های هسته ای این رژیم از سوی کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، خواستار توجه دقیق و رسیدگی جدی به این موضوع از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی شد.    

,

نجفی در ادامه سخنان خود که در چارچوب طرح موضوع توانمندی های هسته ای رژیم اسرائیل از سوی گروه کشورهای عربی ارائه شد، با اشاره به درخواست های مکرر جامعه بین المللی در قالب قطعنامه های مصوب آژانس و کنفرانس بازنگری معاهده عدم اشاعه هسته ای مبنی بر پیوستن فوری این رژیم به ان پی تی و قرار گرفتن کلیه تاسیسات هسته ای آن تحت نظارت کامل پادمانهای آژانس افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی طی سالهای گذشته با نادیده گرفتن درخواست مشروع جامعه بین المللی و با حمایت کورکورانه غرب با نقض آشکار همه قوانین و مقررات بین المللی به پبشبرد برنامه هسته ای نظامی خود ادامه است. 

,

نماینده کشورمان همچنین ضمن انتقاد شدید از سیاست زدگی و رفتار دوگانه غرب در این زمینه، خواستار منع کامل هرگونه همکاری و انتقال مواد و تجهیزات هسته ای به این رژیم شد و نسبت به تاثیرات منفی چنین اقداماتی بر امنیت منطقه و پایداری رژیم عدم اشاعه هسته ای هشدار داد. 

,

سفیر اردن نیز در این نشست طی بیانیه ای از سوی کشورهای عضو گروه عرب، ضمن محکوم کردن حمایت غربیها از توانمندیهای هسته ای رژیم صهیونیستی و به شکست کشاندن کنفرانس 2015 ان پی تی، خواستار الحاق بی قید و شرط اسراییل به ان پی تی و قرار گرفتن تاسیسات هسته ای این رژیم تحت پادمانهای آژانس شد و تاکید کرد که تا تحقق این امر موضوع توانمندیهای هسته ای اسرائیل که تهدیدی برای منطقه و جهان است باید در دستورکار آژانس باقی بماند. 

,

هیات آمریکا و نماینده اتحادیه اروپایی ضمن حمایت از اسراییل، از طرح این موضوع در این نشست انتقاد کردند.

,

 

,

 

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه