اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

واکنش "مشعل" به انتخاب "ترامپ"

واکنش "مشعل" به انتخاب "ترامپ"
رئیس دفتر سیاسی حماس تصمیم تل‌آویو برای ممنوعیت پخش اذان در قدس را «بازی با آتش‌» خواند و در واکنش به انتخاب «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد وی باید سیاست خارجی این کشور را تغییر دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش فارس «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد تلاش‌های سران رژیم صهیونیستی برای ممنوعیت پخش اذان در قدس را «بازی با آتش» خواند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
بر اساس گزارش وبگاه «فلسطین‌الیوم»، مشعل گفت: آنچه اسرائیل به عنوان یک رژیم اشغالگر در مسجدالاقصی انجام می‌دهد و هم‌چنین تلاش برای ممنوعیت پخش اذان در قدس «بازی با آتش» است و این اقدامات با واکنش شدید ملت فلسطین روبرو خواهد شد.
,
 
,
رئیس دفتر سیاسی حماس تصریح کرد: اسرائیل پس از واکنش‌ها و ترس از اینکه، این قانون (منع پخش اذان) بهانه‌ای برای توقف مناسک یهودی باشد از نهایی کردن آن منصرف شد؛ خشم فلسطینی‌ها، خطوط قرمز را برای اسرائیلی‌ها مشخص کرد.
,
 
,
مشعل تاکید کرد: منطقه به ثبات نخواهد رسید مگر پس از اینکه ملت فلسطین به حقوق کامل خودش برسد و رژیم اشغالگر برود.
,
 
,
رئیس دفتر سیاسی حماس در واکنش به انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا گفت: درک می‌کنیم که تغییرات منطقه‌ای و بین‌المللی بر مساله فلسطین و تمام مسایل منطقه‌ای تاثیر می‌گذارد اما موضوعی که تاریخ را می‌سازد «مبارزه ملت» است. رئیس‌جمهور آمریکا خواه ترامپ باشد یا فرد دیگری، این حقیقت را خواهد فهمید که این تنها لجاجت اسرائیلی نیست که معادله را مشخص می کند؛ و دیگر اینکه ثبات در منطقه جز با دستیابی ملت فلسطین به حقوقش و رفتن رژیم اشغالگر از سرزمین فلسطین امکان‌پذیر نیست.
,
 
,
مشعل در پایان از ترامپ خواست سیاست خارجی‌ آمریکا را تغییر دهد و از شکست‌های دولت‌های پیشین آمریکا در منطقه درس بگیرد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه