logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان:

دانش آموزان راه و رسم بسیجیان را دنبال کنند/برنامه های متنوع در راستای اجلاسیه در مدارس اجرا می شود

دانش آموزان راه و رسم بسیجیان را دنبال کنند/برنامه های متنوع در راستای اجلاسیه در مدارس اجرا می شود
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: نیروی انسانی مهمترین سرمایه یک کشور محسوب می شود که دانش آموزان بسیجی بعنوان بزرگترین نیروی انسانی وآینده سازان کشور باید راه و رسم بسیجیان را دنبال کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست؛" محمدرضا وطنی" امروز در یادواره شهدای دانش آموز و فرهنگی استان گلستان با بیان اینکه این یادواره در راستای اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان برگزار می شود در آستان امام زاده عبدا.. گرگان برگزار می شود، گفت: برگزاری این اجلاس‎ها یکی از راه های انتقال آموزه‎های ایثار و شهادت به نسل‎های سوم و چهارم انقلاب اسلامی است که سه عامل خانواده مدرسه و اموزش و پرورش باید آن را دنبال کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست؛,

وی افزود: یکی از ماموریت‎های آموزش و پرورش انتقال آموزه‎های ایثار و شهادت به نوجوانان است که در در این راستا برنامه‎های متنوعی در سطح مدارس استان گلستان بخصوص در هفته بسیج در حال برگزاری است.

,

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: آنان در آن زمان برای دفاع از انقلاب جان خود راکف دست قرار دادند آنها هم با تمسک به این ارزش ها راه و رسم شهیدان را تداوم ببخشند.

,

وی با بیان اینکه دانش آموزان باید جهاد با نفس و جهل را بیاموزند، اذعان کرد: فعالیت های آموزش و پرورش از ورزشی  گرفته تا  آموزشی در راستای اجلاسیه انجام می شود.این فعالیت فرهنگی فرصت خوبی است که مسئولان  برنامه های فرهنگی بسیج، ایثار و شهادت را که جزءماموریت های آنهاست به خوبی عملیاتی کنند .

,

این مقام مسئول اذعان کرد: 500 شهید دانش آموز و 106 شهید در استان گلستان وجود دارد که این تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا سبب می‎شود که نسل چهارم انقلاب اسلامی با اندیشه‎های آنان آشنا شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه