تسلیت اولاند به درگذشت «فیدل کاسترو»
«فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه امروز در اظهاراتی ضمن اعلام تسلیت به مناسبت درگذشت «فیدل کاسترو» رئیس جمهور پیشین کوبا و رهبر انقلاب این کشور، خواستار لغو تمامی تحریم های اقتصادی علیه «هاوانا» شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه امروز در اظهاراتی ضمن اعلام تسلیت به مناسبت درگذشت «فیدل کاسترو» رئیس جمهور پیشین کوبا و رهبر انقلاب این کشور، خواستار لغو تمامی تحریم های اقتصادی علیه «هاوانا» شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رئیس جمهور فرانسه در این باره گفت: می خواهم تأکید کنم که تحریم هایی که علیه کوبا وضع شده و دارای تبعات منفی بر این کشور است، باید لغو گردند.
,
وی در ادامه تصریح کرد: کوبا باید به شریک تمام عیاری در چارچوب جامعه بین المللی مبدل گردد.
,
لازم به ذکر است، تلویزیون دولتی کوبا ساعاتی پیش از درگذشت فیدل کاسترو رهبر انقلابی و رئیس جمهوری سابق این کشور در سن ۹۰ سالگی خبر داده بود.
,
فیدل کاسترو برای حدود نیم قرن و تا زمان واگذاری قدرت به برادرش «رائول» در سال ۲۰۰۸ میلادی، بر کشور کمونیستی کوبا حکومت کرد.
,
از وی به عنوان چهره ای انقلابی یاد می شود که کوبا را به وارثان حقیقی آن یعنی مردم بازگرداند.
,
مرگ وی بنا بر اعلام برادرش در ساعت ۲۲:۲۹ روز جمعه اتفاق افتاد و جسد وی نیز امروز شنبه سوزانده می شود.
,
لازم به ذکر است، در سوگ وی کوبا ۹ روز عزای عمومی اعلام کرد.
]
ارسال دیدگاه