به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در مراسم تشییع و تدفین پیکر دو شهید گمنام در زاهدان گفت: عراق به ظاهر یک کشور مسلمان بود که چنین جنایتی را حاکمان آن علیه کشور ایران در دوران جنگ تحمیلی انجام دادند که سبب شهادت بسیاری از مردم ایران اسلامی شده است.
اوی افزود: ملت ایران عزت و افتخار امروز خود را مرهون خون شهدا هستند و باید برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان برای نسل های بعد از هیچ تلاشی فروگذار نباشند.
نماینده ولی فقیه افزود: گسترش وحدت در جامعه اسلامی، عقل جمعی، شعور ملی، درک سیاسی و بصیرت عمومی را می طلبد.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: یک کشور با مکتب، دین و اندیشه واحد به وحدت عقل جمعی، شعور ملی، درک سیاسی و بصیرت عمومی نیازمند است.
وی با اشاره به احادیث و روایاتی از رسول مکرم اسلام (ص) خاطرنشان کرد: این وحدت است که می تواند عزت یک ملت باشد.
انتهای پیام//
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه