اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل مدیریت بحران استان در مصاحبه با صبح قزوین:

محیط زیست قزوین سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها پیگیری کند

محیط زیست قزوین سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها پیگیری کند
مدیر کل سازمان مدیریت بحران استان ابراز کرد: ما منتظریم محیط زیست سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها پیگیری کند و مانع عوامل آلودگی هوا شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا گروسی در گفت‌وگو با صبح قزوین، درباره منشاهای آلودگی هوا در استان ابراز کرد: وزش بادهای شمالی و جریان‌های هوایی از شمال استان، وضعیت هوای استان بهتر می‌شود اما اگر بادهای جنوبی و جنوب شرقی بوزد، گردو خاک نیز به آلودگی هوای استان اضافه می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی درباره تاثیر آلودگی تهران بر آب و هوای قزوین، عنوان کرد: منشاهای آلودگی هوای قزوین زیاد است و آلودگی هوای تهران بر قزوین تاثیری ندار، حتی اگر روزی اعلام شود که آلودگی هوای قزوین بر تهران تاثیرگذار بوده، بیشتر قابل باور است. 

گروسی اعلام کرد: علل آلودگی هوای استان در برهه‌های مختلف از جمله ایام سرد سال، صنایع آلاینده به همراه پدیده وارونگی هوا در ایام سرد و همچنین پایداری شرایط جوی است. 

وی تاکید کرد: علاوه بر عوامل آلاینده هوا، در استان قزوین پدیده ریزگرد هم دارد آلودگی را مضاعف می‌کند. 

مدیرکل سازمان مدیریت بحران قزوین عنوان کرد: وظیفه مدیریت بحران وظیفه ستادی و هماهنگی است و عملا وظیفه اجرایی ندارد، با این وجود مسئولیت ستاد بیابان زدایی را این سازمان به عهده گرفته است. 

وی اضافه کرد: مهم‌ترین منابع تولید ریزگردها در دشت قزوین وجود دارد، تا کنون 3 نقطه شکننده و اساسی کانون تولید ریزگرد و گردوخاک شناسایی شده که برای از بین بردن آن مطالعاتی انجام شده و با یک تیم اجرایی قراردادی منعقد شده، همچنین7 میلیارد تومان هم اعتبار در نظر گرفته شده است که 4 میلیارد تومان از پروژه بیابان زدایی تا پایان سال 95 انجام و 3 میلیارد تومان هم در سال 96 انجام می‌شود. 

قسمت بزرگی از آلودگی هوای قزوین ناشی از صنایع و خودروهای آلاینده است
گروسی تاکید کرد: مردم بابد به سمت مطالبه‌گری از دستگاه‌های متولی امر بروند زیرا صرف اعلام آلوده بودن هوا از طرف مسئولین، مشکلی حل نخواهد شد. 

وی خاطر یادآور شد: قسمت بزرگی از آلودگی هوای قزوین ناشی از صنایع و خودروهای آلاینده است که در این حوزه باید محیط زیست حلال مشکلات باشد. 

مدیرکل سازمان مدیریت بحران قزوین ابراز کرد: محیط زیست تنها ارگانی است که به واسطه قانون می‌تواند به صنایع آلاینده و خودروها تذکر و دستور دهد. 

گروسی خاطر نشان کرد: ما منتظریم محیط زیست سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها پیگیری کند و مانع عوامل آلودگی هوا شود زیرا وظیفه تخصصی این سازمان است. 

وی اظهار کرد: شهرداری، صنایع و مردم همه در این امر مسئول هستند و باید از همه دستگاه‌های زیربط با توجه به سهمی که قانون برای آنان تعیین کرده است، در امر آلودگی هوا نقش ایفا کنند. 

گروسی تاکید کرد: سازمان مدیریت بحران به میزان سهم خود به دنبال جلوگیری از کارهایی است که باعث بیابانی شدن قزوین می‌شود. 

مدیرکل سازمان مدیریت بحران در پایان گفت: اگر مردم درباره وضعیت آب و هوا به سوی مطالبه‌گری هوشمند از مسئولین پیش نروند؛ در آینده وضعیت آب و هوای استان قزوین بسیار شکننده خواهد بود. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه