دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی:

ترویج عفاف و حجاب در جامعه نوعی تأمین امنیت زنان است

ترویج عفاف و حجاب در جامعه نوعی تأمین امنیت زنان است
دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی گفت: اگر عفاف و حجاب در جامعه ترویج شود و سوء برداشت‌های مالی وحقوق‌های نجومی نیز اصلاح شود امنیت روانی و اجتماعی اعضای جامعه تأمین می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا سجادی دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به لایحه تأمین امنیت زنان عنوان کرد: لایحه تأمین امنیت زنان در حوزه زنان دولت یازدهم با آنچه که در دولت گذشته و در ستاد ملی زن و خانواده به آن پرداخته شده بود و در ماده 230 نیز بر آن تأکید شده است متفاوت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زهرا سجادی دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی در گفت و گو با,  , زنان خبر,  , با اشاره به لایحه تأمین امنیت زنان عنوان کرد: لایحه تأمین امنیت زنان در حوزه زنان دولت یازدهم با آنچه که در دولت گذشته و در ستاد ملی زن و خانواده به آن پرداخته شده بود و در ماده 230 نیز بر آن تأکید شده است متفاوت است.,

وی افزود: معاونت امور زنان ریاست جمهوری به 12 محور نگران کننده‌ای که سازمان ملل برای تأمین امنیت زنان میپردازد که آن محورها مورد قبول ما نیست به عنوان مثال خشونت تنها شامل زنان نمی‌شود و حتی کودکان و مردان هم ممکن است مورد خشونت قرار گیرند.

,

سجادی تصریح کرد: جلوگیری از خشونت نیازمند چاره اندیشی درست مسئولان است و در اسلام خشونت در خانواده به طور کلی نهی شده است و بحثی که هم اکنون مطرح شده است مغایر با دستور اسلام است.

,

دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی گفت: امنیت باید برای تمام اعضای جامعه باشد آن هم نه بر مبنای محورهایی که مجامع بین المللی آنها را تعریف کرده‌اند.

,

وی یادآور شد: مسئولانی که نگران امنیت زنان در جامعه هستند بهتر است پاسخ دهند که تاکنون برای عفاف و حجاب که می‌تواند منجر به افزایش امنیت در جامعه شود چه کارهایی انجام داده‌اند؟

,

سجادی اظهار داشت: امنیت اجتماعی افراد در جامعه می‌تواند شامل امنیت روحی افراد نیز باشد که هم اکنون این امنیت با بحث‌هایی مانند حقوق‌های نجومی و سوءبرداشت‌های مالی تحت تأثیر قرار گرفته است و ای‌کاش مسئولان برای آنها پاسخی داشته باشند.

,

دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی مطرح کرد: اگر عفاف و حجاب در جامعه ترویج شود و سوء برداشت‌های مالی وحقوق‌های نجومی نیز اصلاح شود امنیت روانی و اجتماعی اعضای جامعه تأمین می‌شود.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه