logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فایننشال تایمز:

فشار اقتصادی بر عربستان، عامل اصلی توافق اوپک بود

فشار اقتصادی بر عربستان، عامل اصلی توافق اوپک بود
فایننشال تایمز در مقاله ای با اشاره به تبعات شوک آور افت شدید قیمت نفت در طی ۲ سال گذشته برای عربستان، فشار اقتصادی وارد آمده بر ریاض را عامل اصلی دستیابی اوپک به توافق کاهش تولید دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه فایننشال تایمز در مقاله ای با اشاره به تبعات شوک آور افت شدید قیمت نفت در طی 2 سال گذشته برای عربستان، فشار اقتصادی وارد آمده بر ریاض را عامل اصلی دستیابی اوپک به توافق کاهش تولید دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این گزارش حاکی است، نفت زیر 50 دلار موجب آسیب دیدن بازار بورس عربستان شده، در حالی که میزان هزینه های بخش خصوصی این کشور کاهش یافته و برنامه های سخاوتمندانه دولت ریاض برای هزینه کردن در بخش های عمومی متوقف شده است.
محمد بن سلمان، فرزند پادشاه عربستان برای دستیابی به اهداف تعیین شده در طرح چشم انداز 2030 عربستان در ماه های اخیر بار دیگر ایده تاثیرگذاری مجدد عربستان بر قیمت های نفت را مطرح ساخته و موضع عدم دخالت در بازار را کنار گذاشته است.
هرچند محمد بن سلمان پسر مورد علاقه ملک سلمان است، اما وارث تاج و تخت او نیست. پسر عموی مسن تر وی یعنی شاهزاده محمد بن نایف بر اساس قواعد سنتی عربستان وارث تخت پادشاهی است.
حلیما کرافت، تحلیلگر موسسه آر بی سی کپیتال مارکتس در این باره گفت: «شانس وی در رسیدن به سلطنت بستگی به موفقیت برنامه اقتصادی اش دارد... مشکل محمد بن سلمان این است که وی برای اجرای این طرح اقتصادی در ابتدا به پول بیشتری نیاز دارد تا حمایت مردم را تداوم بخشد.»
تحلیلگران بازار نفت معتقدند، دلیل اینکه عربستان مصرانه به دنبال توافق اوپک برای کاهش تولید بوده، و سیاست دو سال گذشته خود مبنی بر تولید بی رویه را کنار گذاشته،  مشکلات پیش روی اقتصاد این کشور بوده است.  عربستان در طی 2 سال گذشته طرفدار سیاست افزایش بی رویه برای از میدان به در کردن تولید کنندگان پرهزینه ای نظیر تولید کنندگان نفت شیل آمریکا بود. اما این سیاست به نتیجه مد نظر ریاض در بازه زمانی ای که این کشور انتظار داشت منجر نشد.
یکی از اعضای هیئت های نمایندگی کشورهای حاشیه خلیج فارس نزد اوپک گفت: «در طی دو سال گذشته، همه فکر می کردند که تولید نفت آمریکا (به دلیل افت قیمت ها) به طور کامل فروکش خواهد کرد. اما این اتفاق رخ نداد. ما فکر می کردیم روسیه عقب خواهد نشست. اما این کشور تولید خود را افزایش داده است.»

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه