logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه گنبدکاووس:

التماس دشمن را نکنیم/ مجلس و دولت تکلیف حقوقهای نجومی را روشن کنند

التماس دشمن را نکنیم/ مجلس و دولت تکلیف حقوقهای نجومی را روشن کنند
امام جمعه گنبدکاووس گفت: در مقابل نقض برجام موضع شفاف و برخورد قاطعانه داشته باشند و توجه داشته باشند که التماس از دشمن نکنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حجت الاسلام ترابی با بیان اینکه ما در مقابل نقض برجام از سوی آمریکایی ها باید برخورد قاطعانه داشته باشیم، افزود: از دشمن التماس نکنیم، خواهش و التماس از دشمن کار آدمهای دون است، امیرالمونین علی (ع) مقابل دشمن با شجاعت برخورد می کند.
وی در خطبه های این هفته نماز جمعه گنبدکاووس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حقوق های نجومی، افزود: تکلیف حقوقهای نجومی باید روشن شود، که اشکال چه بوده، این روز فصل برخورد مجلس، دولت و برخورد قضائی به این مسئله وتکلیف را روشن کنند.
امام جمعه گنبدکاووس در ادامه به 16 آذر روز دانشجو اشاره کرد و تصریح کرد: روز 16 آذر روز روشنگری و مقابله با آمریکا و بیگانه است که در ایام استعمار فرانو یا همان جنگ نرم ، انتقال فرهنگ و عقاید جایگاه دانشجو بسیار بالا است و این روز باید صدای انقلاب اسلامی در مقابله با مستکبرین باشد.
وی با اشاره به رسمیت شمردن حشد شعبی در عراق، آن را فصل روشن و تعیین کننده ای در این کشور دانست و اظهار کرد: یکی از مهمترین نعمت ها بر محور مقاومت و انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام ترابی با بیان اینکه تکیه بر صادرات نفتی باعث می شود که ما از تولید، سرمایه اجتماعی و اقتصاد مقاومتی غافل شویم، گفت: مسئولان باید افزایش دلار را مدیریت کنند ونگذارند این افزایش باعث ایجاد تورم شود.
کسی که اسلام آمریکایی دارد نباید تعیین و تکلیف کند که چگونه عزاداری کنیم
امام جمعه گنبدکاووس فرارسیدن ماه ربیع الاول را بر نمازگزاران تبریک گفت و افزود: درک درستی از مفهوم اداره حکومت، مدیریت فرهنگی و آداب و سنن در جامعه اسلامی ندارند. اینکه ما عزاداریم نکته روشنی است، صبح و شام مولای ما بر جد بزرگوارش گریه می کند کسی انکار نمی کند ولی آیا همه 365 روز عزای عمومی است؟! آداب عزاداری باید داشته باشیم؟! کسی حق ندارد در جامعه جشن عروسی بگیرد؟!
حجت الاسلام ترابی تصریح کرد: مدیریت سنن و آداب فرهنگی است نباید کسی آنگونه راه برود که شدنی نباشد،اشکالی ندارد کسی در منزل خودش عزاداری بگیرد ولی اینکه بگوید که جامعه باید عزادار باشد به معنای اداب و سنن اجتماعی، این تخلف روشن است، و بداند که مسیر اشتباهی را می رود.
وی با اشاره به سیره روایی اهل بیت(ع)، گفت: اهل بیت (ع) اگر بنا بود آدابی را همگانی بکند خودشان جلوتر بیان می کردند که آن حضرات(ع) از کسی ترسی نداشتند.
امام جمعه گنبدکاووس در ادامه افزود: مردم توجه داشته باشند، مدیریت جامعه برای مراسمها و آداب و سنن اجتماعی برای سرداران بزرگ فرهنگی است، بزرگان فرهنگی که درک کلیات و روح و مفهوم اسلام ناب را داشته باشند،کسی که اسلام آمریکایی دارد و اسلام ناب را درک نکرده نباید برای ما تعیین و تکلیف کند که چگونه عزاداری کنیم نه افراط داشته باشیم و نه تفریط، دچار اسلام آمریکایی نشویم.
امام جمعه گنبدکاووس با بیان اشاره به حکمت 135 از نهج البلاغه امیرالمونین علی(ع)، تصریح کرد: خداوند به کسی که دعا داده است، اجابت هم داده، به کسی که شرایط توبه داده است، قبول توبه هم عنایت کرده و به هرکسی که استغفار داده، مغفرت الهی نیز داده است و به هرکسی که شکر داده است زیادت نعمت الهی هم داده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه با نعمت خدا علیه او قیام نکنید، گفت: حداقل شکر نعمت این است که با نعمت خداوند معصیت نکنیم و شکر گذار زبانی او باشیم و غایت شکر گذاری این است که بنده به این نتیجه برسد که امکان شکر نعمت خداوند وجود ندارد و برای همین شکر گذاری باید شکر گذار باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,
,
,
,
,
, کسی که اسلام آمریکایی دارد نباید تعیین و تکلیف کند که چگونه عزاداری کنیم,
,
,
,
,
,
,

امام جمعه گنبدکاووس در پایان با اشاره به حوادث رخ داده در دهه ماه آخر بر ضرورت مدیریت صحیح حوادث تاکید کرد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه