logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه:

وقف، فرهنگ خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند/بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد

وقف، فرهنگ خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند/بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: وقف برای انسان برکت اجتماعی به همراه دارد به این دلیل که شخص با این عمل خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز، مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در خطبه های نماز جمعه این هفته، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام و صحابه ایشان برای اعتلای اسلام، سختی ها و مصائب فراوانی را تحمل کردند و ایمان و عمل صالح، انان را به درجه ای رسانده که بود در راه رضای خداوند و گسترش اسلام هر سختی رابه جان می خریدند، بنابراین وظیفه ماست که از اسلام ناب محمدی دفاع کنیم و اجازه ندهیم دشمنان اسلام و ترورست های تکفیری چهره اسلام را مخدوش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز،,

وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه افزود: انسان با وقف نه تنها روح  و جان خویش را تطهیر می سازد بلکه با وقف بخشی از اموال خویش، خیر دنیا و آخرت را برای خویش به ارمغان خواهد آورد وقف برای انسان برکت اجتماعی به همراه دارد به این دلیل که شخص با این عمل خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند.

,

وی خاطرنشان کرد:رهبر معظم همواره بر مسئله ترویج وقف در جامعه تاکید دارند، وقف فضیلت و پاداش فراوانی دارد که به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی فرهنگ وقف در حال ترویج است.

,

وی ضمن قدردانی از شورای تامین شهرستان و سپاه پاسداران، تاکید کرد: امنیت مقوله مهم و حیاتی برای هر جامعه است که امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم مرزدار از امنیت خوبی در شهرستان بهره مند هستیم و مردم نقش مهمی در ایجاد این امنیت و همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی دارند.

,

وی تصریح کرد: بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهد رسید و انتظار می رود تا در این بیمارستان از جوانان شهرستان میرجاوه استفاده شود و نیروهای بومی در این بیمارستان بکار گیری شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه