اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سنای آمریکا: ایران را روی آتش نگه می داریم

سنای آمریکا: ایران را روی آتش نگه می داریم
در پی تصویب قطعنامه تحریم های جدید علیه ایران سناتور امریکایی گفت: با این اقدام ایران را همیشه روی آتش نگه می داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس ازتمدید قانون سنای آمریکا برای تمدید تحریم‌های ده ساله ایران موسوم به داماتو، مقامات امریکایی تاکید کردند تا سال 2026 هر شرکت‌ خارجی که در یک سال بیش از بیست میلیون دلار در ایران سرمایه گذاری کند، مجازات می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پس ازتمدید قانون سنای آمریکا برای تمدید تحریم‌های ده ساله ایران موسوم به داماتو، مقامات امریکایی تاکید کردند تا سال 2026 هر شرکت‌ خارجی که در یک سال بیش از بیست میلیون دلار در ایران سرمایه گذاری کند، مجازات می شود.,

پس از تمدید قانون تحریم های ایران، سناتورجان تستر،عضو کمیته بانکداری مجلس سنا گفت: «ما باید همچنان ایران را پاسخگو نگه داریم و این لایحه دوحزبی ایران را همچنان روی آتش نگه خواهد داشت.

, پس از تمدید قانون تحریم های ایران، سناتورجان تستر،عضو کمیته بانکداری مجلس سنا گفت: «ما باید همچنان ایران را پاسخگو نگه داریم و این لایحه دوحزبی ایران را همچنان روی آتش نگه خواهد داشت.,


تستر افزود: آمریکا باید موضع سختی در قبال ایران داشته باشد و این قانون ابزاری دیگر در اختیار ما قرار می دهد تا مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شویم.

,
, تستر افزود: آمریکا باید موضع سختی در قبال ایران داشته باشد و این قانون ابزاری دیگر در اختیار ما قرار می دهد تا مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شویم.,


سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفت: همچنان از تحریم های موجود برای مقابله با رفتارهای بی ثبات کننده ایران استفاده خواهیم کرد.
کربی گفت: ما هنوز ابزارهایی در دسترس داریم و  به استفاده از تحریم هایی که در دسترس ما است ادامه خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد که با دیگر فعالیت های بی ثبات کننده ایران که  بخشی از طرح جامع اقدام مشترک نیستند، مقابله کنیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره تمدید مصوب داماتو نیز گفت: انتظار ما این است که اوباما قانون تمدید تحریم های ایران را امضاء کند.

,
, سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفت: همچنان از تحریم های موجود برای مقابله با رفتارهای بی ثبات کننده ایران استفاده خواهیم کرد.
کربی گفت: ما هنوز ابزارهایی در دسترس داریم و  به استفاده از تحریم هایی که در دسترس ما است ادامه خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد که با دیگر فعالیت های بی ثبات کننده ایران که  بخشی از طرح جامع اقدام مشترک نیستند، مقابله کنیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره تمدید مصوب داماتو نیز گفت: انتظار ما این است که اوباما قانون تمدید تحریم های ایران را امضاء کند.
,
,
,

 

,

منبع:شبکه خبر

, منبع:شبکه خبر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه