اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آیت‌الله مهدوی‌ دچار آسیب جدی مغزی شد

آیت‌الله مهدوی‌ دچار آسیب جدی مغزی شد
رئیس تیم پزشکان آیت الله مهدوی کنی در ادامه این گفتگو افزود: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که آیت الله مهدوی کنی دچار آسیب جدی مغزی شده‌اند و از لحاظ پزشکی ایشان امید بازگشتشان کم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسیم،  دکتر فضل الله صفی رئیس تیم پزشکان آیت الله مهدوی کنی  با بیان اینکه تمام کارهای پزشکی که باید تا به امروز  بروری آیت الله مهدوی کنی صورت می‌گرفته دقیقا از سوی تیم پزشکی انجام شده است اظهار داشت: در جلسه تیم پزشکی با معاون اول رئیس جمهور وزیر بهداشت و بیت آیت الله مدوی کنی تمام کارها بررسی شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود برای ارزیابی اینکه مغز ایشان صدمه نخورده باشد و اینکه ایشان به علت داروی های بیهوشی به کما رفته‌اند یا خیر، داروهای بیهوشی را قطع کرده ایم.

دکتر فضل الله صفی گفت: زمانی که سکته قلبی صورت میگیرد یک وقفه ای در خون رسانی به مغز صورت میگیرد که در بعضی از بیماران باعث آسیب جدی به مغز می شود و برخی هم دچار این آسیب نمی شوند.

رئیس تیم پزشکان آیت الله مهدوی کنی در ادامه این گفتگو افزود: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که آیت الله مهدوی کنی دچار آسیب جدی مغزی شده‌اند و از لحاظ پزشکی ایشان امید بازگشتشان کم است.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه نتیجه قطع کردن داروهای بیهوشی و وضعیت مغزی آیت الله مهدوی کنی چه زمانی اعلام خواهد شد گفت: تا زمانی که نتیجه قطعی نگیریم باید صبر کنیم و ممکن است ایشان چند روز دیگر هم در بیمارستان حضور داشته باشند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه