logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار خرم:

دانشجوی انقلابی پیام امیدواری را در جامعه منتشر می‌کند/ فتنه 88 با تلاش جوانان انقلابی برچیده شد/ مراقب جریان نفاق و نفوذی‌ها باشید

دانشجوی انقلابی پیام امیدواری را در جامعه منتشر می‌کند/ فتنه 88 با تلاش جوانان انقلابی برچیده شد/ مراقب جریان نفاق و نفوذی‌ها باشید
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه دانشجوی انقلابی باید منتشرکننده پیام امیدواری در جامعه باشد، گفت: جوانان انقلابی با همان روحیه خود که توانستند فتنه 88 را برچینند باید امروز نیز مراقبت از جریان نفاق و نفوذی‌ها را در دستور کار قرار دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،سردار عابدین خرم در گردهمایی انقلابیون جوان که در دانشگاه ارومیه برگزار گردید با تبریک روز دانشجو اظهار داشت: 16 آدز نماد استکبار ستیزی، ظلم ستیزی، آرمان خواهی و تسلیم نشدن در مقابل دشمن است و دانشجوی انقلابی حاوی پیام امیدواری برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

فرمانده سپاه شهداء آذربایجان غربی تاکید کرد: انقلاب اسلامی یک رستاخیز بود و جریان واقعی و حقیقی انقلاب و آن مردادم مرد با رهبری امام عزیز این رستاخیز را ایجاد و بر علیه مستکبرین قیام کردند.

,


وی تصریح کرد: جریان اصیل انقلاب که در راس آن دانشجویان هم حضور داشتند به دور از شعار زدگی و در میدان عمل از جمله دفاع مقدس، جهادسازندگی و تهاجم فرهنگی ایستادگی کردند و علی رغم عقب نشینی خیلی ها ایستادند.

,
,


خرم افزود: جوان انقلابی کسی است که فتنه 88 را بر کام دشمن تلخ کرد و همچنان در جبهه مقاومت می درخشد.

,
,


فرمانده سپاه استان خاطر نشان کرد: در کنار جریان انقلابی جریان موسوم به اشرافی گری و تجمل پرست نیز وجود دارد که نه حاضر است برای انقلاب هزینه بدهد و نه از خواب ناز بیدار شود و این جریان زمانی که جوان های کشور در جبهه خون می دادند در مناطق خوش آب و هوای کشور گوشت شکار می خوردند.

,
,


خرَم جریان مرعوب و ترسو را دیگر جریان کشور دانست و اضافه کرد: خطرناک ترین جریان سیاسی که همچنان مشغول خدعه و نیرگ است جریان نفاق می باشد که مقام معظم رهبری از روز اول نسبت به این جریان هشدار می داد.

,
,


وی یادآور شد: امروز باز هم شاهد آن هستیم که جریان جریان نفاق یا همان نفوذی وارد بدنه انقلابی کشور شده و درصدد براندازی و تضعیف روحیه انقلابی است.
فرمانده سپاه شهدا با انتقاد از غفلت مسئولین از سرمایه های اجتماعی یادآور شد: ما مذاکره کردیم که استکبارستیزی را به نمایش بگذاریم تا وحدت را نشان دهیم تا خلاقیت و تفکر و ایده جوانان را اثبات کنیم اما شاهد آن هستیم سرمایه های کشور ما ارزان فروخته شدند.

,
,
,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه