جانشین سپاه عشایر فارس خبر داد؛
اعطای تسهیلات صنایع دستی به عشایر بسیجی
جانشین سپاه عشایر فارس، گفت: بالغ بر 500 میلیون تومان تسهیلات با بهره 16 درصد به 25 نفر از بسیجیان عشایر فارس که در عرصه صنایع دستی فعال هستند ارائه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بسیج عشایر فارس؛ "سعدی محمدی" جانشین سپاه عشایر فارس، گفت: بالغ بر 500 میلیون تومان تسهیلات با بهره 16 درصد به 25 نفر از بسیجیان عشایر فارس که در عرصه صنایع دستی فعال هستند ارائه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسیج عشایر,وی در حاشیه برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی که در هفته بسیج به همت سپاه عشایر فارس برپا شده بود، افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا تولید کنندگان صنایع دستی عشایر بتوانند محصولات خود را بدون دخالت دلالان و واسطه گران به طور مستقیم به فروش برسانند.
,
مسئول سازندگی سپاه عشایر فارس، در ادامه خاطرنشان کرد: این نمایشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی به صورت فصلی با همکاری سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس برگزار شد.
,
وی خاطر نشان کرد: به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در سال 95 دو نمایشگاه از تولیدات صنایع دستی عشایر از قبیل قالی، قالیچه، گلیم، گبه، جاجیم، کیف و... در شهرستان شیراز و تهران نیز برپا شد.
,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه