logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گزارش از بسیجی کارآفرین زابلی؛

وقتی گلخانه نیز در راستای اقتصاد مقاومتی ثمر می دهد/ گل فروشی که برای ۹ نفر اشتغال زایی کرد

وقتی گلخانه نیز در راستای اقتصاد مقاومتی ثمر می دهد/ گل فروشی که برای ۹ نفر اشتغال زایی کرد
اقتصاد مقاومتی به عنوان واژه ای بسیار گهربار در طی سال های اخیر به شمار رفته که رهبر انقلاب بر عملی شدن آن تاکید فراوان دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نه تنها مسولان بلکه همگان موظف به اجرای فرامین مقام معظم رهبری در راستای دستیابی به اقتصاد مقاومتی هستند تا از این طریق بتوان راه های موفقیت را در کشور با سرعت بیشتری پیمود.

اقتصاد مقاومتی در شرایطی که کشور با انواع تحریم ها و کمبود منابع مالی مواجه شد نسخه ای شفابخش جهت رفع مشکلات و پشت سر گذاردن موانع و سختی ها بوده و است چرا که با تکیه بر تولید و توان داخلی و خودکفایی کشور را به سمت بی نیازی از بیگانگان کشانده و سبب اقتدار روزافزون کشور شده است.
خوشبختانه در طی سال های اخیر شماری از مردم با گوش جان دادن به سخنان رهبری به اقتصاد مقاومتی روی آورده و با تجربیات گذشته و استفاده از علم و فن آوری خود تولیدکننده ای ارزشمند در این راستا شده اند به طوری که نه تنها برای خود بلکه برای دیگران نیز اشتغالزایی داشته اند.
خبرنگار اوشیدا به سراغ کارآفرین دیگری در شهرستان زابل رفته که با تولیدات گلخانه ای اقتصاد مقاومتی را معنا کرده است که در ادامه خواهید خواند.

در صورت حمایت مسولان، گلخانه از درآمد خوبی برخوردار است

کارآفرین زابلی ابراز داشت: به منظور ایجاد سرگرمی و همچتنین افزایش درآمد در سال ۱۳۸۴ اقدام به راه اندازی گلخانه در شهر بنجار کردم.

ابراهیم نورا به خبرنگار اوشیدا گفت: برای شروع کار ۱۰ میلیون تومان سرمایه اولیه داشتم اما چون این میزان کفاف کار را نمیداد مبلغ ۱۰ میلیون تومان نیز از بسیج سازندگی وام برداشته و با مبلغ ۲۰ میلیون تومان برای خود و چند تن دیگر ایجاد اشتغال کردم.

نورا که شغل اصلی خود را کشاورزی عنوان می کند در ادامه ابراز داشت: گلخانه را در مساحت یک هزار و ۶۲۰ متر راه اندازی و ۲۰ میلیون تومان فوق را صرف خرید زمین و تجهیزات مورد نیاز گلخانه کردم.

وی افزود: در حال حاضر سه گلخانه ایجاد که در هر کدام سه نفر مشغول به کار هستند که با این اوصاف علاوه بر افزایش درآمد برای خودم توانستم برای ۹ نفر دیگر نیز ایجاد اشتغال کنم.

این کارآفرین زابلی تصریح کرد: گلخانه در صورت تلاش و همچنین حمایت مسولین از درآمد خوبی برخوردار است اما در این راستا کاستی های زیادی از سوی مسولان مشاهده می شود که این موضوع به شدت باعث کاهش درآمد شده است.

وزش باد مشکلات زیادی برای گلخانه داران سیستان ایجاد کرده است

کارآفرین زابلی بیان داشت: به دلیل نداشتن هزینه های پلاستیک و بذر مدتی را بیکار شدیم و کار گلخانه به حالت تعطیل در آمد.

نورا با بیان اینکه در فروش محصولات با مشکل مواحه هستیم افزود: امسال نیز همانند سال گذشته در گلخانه گوجه کاشتیم اما متاسفانه از بازار خوبی برخوردار نیست چرا که حمایت های خوبی از  مسئولان انجام نگرفته و در نتیجه نمی توان محصول را سر موقع به فروش رساند مگر اینکه خودمان محصولات را به مغازه ها برده و یا کنار خیابان ها بفروشیم.

وی با بیان اینکه، متاسفانه جهادسازندگی در جهت تهیه سم و کود از ما حمایت نمی کند ادامه داد: وزش باد مشکلات بسیاری برای گلخانه داران سیستانی ایجاد کرده چرا که به طور مکرر سبب پاره شدن پلاستیک اطراف گلخانه می شود و این معضل به شدت سبب افزایش هزینه ها و کاهش سود شده است.

نورا با ببان اینکه، خوشبختانه با آبیاری مشکلی نداریم چرا که دارای چاه می باشیم تصریح کرد: اگر مسولان کمک و همکاری مناسبی با گلخانه داران از طریق سرکشی مداوم از گلخانه ها در جهت آشنایی و رفع مشکلات آنان داشته باشند خیلی خوب می شود.

این کارآفرین سیستانی و بلوچستانی در پایان گفت: گلخانه داری شغل بسیار زیبا و جذابی است هرچند ضررهای مادی تا حدودی در آن وجود دارد اما اگر با پشتکار و همچنین سرمایه در آن گام برداشت به طور حتم با موفقیت مواجه و به سوددهی خواهد رسید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, اوشیدا ,
,
, در صورت حمایت مسولان، گلخانه از درآمد خوبی برخوردار است, در صورت حمایت مسولان، گلخانه از درآمد خوبی برخوردار است,
,
,
,
, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
, وزش باد مشکلات زیادی برای گلخانه داران سیستان ایجاد کرده است, وزش باد مشکلات زیادی برای گلخانه داران سیستان ایجاد کرده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه