اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از علل کمبود گاز در کلانشهر جنوب شرق؛

دلالان گاز عامل ایجاد صف های طولانی در سطح شهر/ از سیستم توزیع نامناسب گاز تا فروش سیلندرها در بازار آزاد

دلالان گاز عامل ایجاد صف های طولانی در سطح شهر/ از سیستم توزیع نامناسب گاز تا فروش سیلندرها در بازار آزاد
فرماندار زاهدان گفت: سیستم توزیع نامناسب گاز سبب شده تا سهمیه مازاد گاز به دست دلالان برسد و آنها نیز سیلندرهای گاز را با هزینه 2برابر در سطح شهر از طریق دکه ها به فروش برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، این روزها در حالی مردم از کمبود یا گاها نبود گاز در رنج و عذاب به سر برده و در صف های طولانی چشم به راه ماشین های حمل گاز نشسته اند که توزیع نامناسب گاز باعث شده دلالان در بازار آزاد هر کپسول را به قیمت 9 هزارو 500 تومان معامله کنند.
در این میان برای برخی دستیابی به کپسول های گاز رویایی شده و آنهایی هم که توان و قدرت خرید مالی در بازار آزاد را نداشته اجبارا کپسول های گاز را ترک موتور یا دوچرخه خود گذاشته و کوچه به کوچه دنبال ماشین حمل گاز می گردند بگونه ای که گاها برای دستیابی به سیلندرهای طلایی رقابتی سنگین همچون ماراتن را در خیابان های شهر به نمایش می گذارند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,
, ,

علی ای حال هر چه بازار داغ دلالان سیلندرهای گاز داغ تر می شود دل مردم داغدار تر شده، زیرا هزینه های سرسام آور و کمر شکن برای خرید یک عدد کپسول داغی بر دل هایشان می گذارد که با آن می توان شعله مشعل خاموش گاز در استان را روشن کرد.
 

,
,
, ,

در این راستا فرماندار زاهدان در جمع اصحاب رسانه در خصوص نارضایتی های برخی از مردم مبنی بر وجود صف های طولانی توزیع سیلندر گاز مایع و وجود دلالان گاز دراین شهرستان اظهار کرد: به طور متوسط روزانه 70 تن گاز مازاد وارد زاهدان می شود اما به دلیل سیستم توزیع نامناسب میدانی در اختیار دلالان سیلندر گاز قرار می گیرد.
 

,
,
, ,
 
,

مجتبی خانجانی سهمیه ماهیانه گاز این شهرستان را 3هزار و 300 تن بیان کرد و گفت: با رایزنی های انجام شده در حال حاضر بیش از 6 هزار تن گاز وارد زاهدان می شود.
وی دلال های گاز را عامل صف های طولانی تهیه گاز در سطح شهر دانست و افزود: شهروندان همکاری های لازم را در خصوص تغییر سیستم توزیع میدانی به درب منازل با شرکت های پرسی ایران گاز و الیاس گاز انجام دهند تا دلالان از سیلندرهای گاز سوء استفاده نکنند و مشکل کمبود گاز در شهر رخ ندهد.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه