logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان:

۹ زندانی جرایم غیرعمد در شهرستان زابل در انتظار خیران هستند

۹ زندانی جرایم غیرعمد در شهرستان زابل در انتظار خیران هستند
مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در حال حاضر ۹ زندانی جرایم غیرعمد در شهرستان زابل در انتظار خیران برای بازگشت به آغوش خانواده هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمدل بامری در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: در حال حاضر ۴۷ زندانی جرایم غیرعمد در زندان های سراسر استان به سر می برند که از این تعداد ۹ نفر در زندان زابل در انتظار آزادی می باشند.

وی افزود: تمامی این زندانیان افراد با آبرویی هستند که به دلیل لحظه ای غفلت و سهل انگاری در بند گرفتار شده اند بنابراین با کمک به آزادی آنان می توان راهگشایی برای خانواده آن ها بود.

بامری ادامه داد: در طی ماه گذشته به همت ستاد دیه و خیران ۱۰ مددجوی محکوم به دیه از زندان های سراسر استان آزاد و به آغوش خانواده بازگشته اند که نشان از اوج نوع دوستی مردم این دیار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به سابقه ی انسان دوستی و خیرخواهی در مردم سیستان و بلوچستان می توان با همکاری و مساعدت یکدیگر با اختصاص هر مبلغی که در توان است آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را رقم زد تا خانواده های آنان که در سختی و تنگنا قرار دارند را یاری رساند.

بامری اظهار داشت: مردم سیستان و بلوچستان با شماره گیری ۷۸۰ ۷۷۷۷۰۵۴ از طریق تلفن همراه و یا با مراجعه به شعب بانک ها به شماره حساب های ۲۵۱۷۳۴۶۲۹۵ نزد بانک تجارت، ۳۱۲۳۵۵۵۴ نزد بانک رفاه، ۳۲۳۲۳۳۳۳۱۳ نزد بانک ملت و ۱۳۰۰۲۷۰۰۱۱۷۰۵۰۱ نزد پست بانک ایران مبلغی را به این امر خداپسندانه اختصاص داده و در آزادسازی زندانیان آبرومند سهیم شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه فرهنگ آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با همکاری رسانه ها در کشور و به ویژه سیستان و بلوچستان نهادینه شده است و مردم ایران اسلامی نسبت به ضرورت آزادی این دسته از افراد با آبرو واقف شده اند بنابراین انتظار می رود بیش از پیش نسبت به این عمل حسنه از سوی مردم اقدام شود تا تعداد این زندانیان کاهش چشمگیر یابد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه