logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار در دیدار با نمایندگان اصناف شهرستان باخرز:

اصناف حلقه واسط مردم با اقتصاد کشور هستند/ باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در شهرستان نهادینه شود

اصناف حلقه واسط مردم با اقتصاد کشور هستند/ باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در شهرستان نهادینه شود
فرماندار شهرستان باخرز گفت:اصناف و بازاریان، نقش بی‌بدیلی در اقتصاد ملی ایفا می‌کنند و حلقه واسط مردم با اقتصاد کشور هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام باخرز، جواد حسن زاده فرماندار شهرستان باخرز در دیدار با نمایندگان اصناف این شهرستان که صبح امروز در محل فرمانداری برگزار شد، با اشاره به نقش تاثیر گذار اصناف در مسائل اجتماعی و اقتصادی شهرستان، گفت:اصناف و بازاریان با حرکت در کنار مسئولان با فعالیتهای خود در شهرستان میتوانند زمینه ساز یک اقتصاد شکوفا باشند، زیرا اصناف و بازاریان نقش بی‌بدیلی در اقتصاد ملی ایفا می‌کنند و حلقه واسط مردم با اقتصاد کشور بوده و اگر شبکه اصناف دچار مشکل شود، محصولات تولیدی واحدهای تولیدی به دست مصرف‌کننده نمی‌ رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام باخرز,

 وی با  تأکید بر نظارت بیشتر اصناف بر بازار افزود:اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت باید بر مراکز فروش کالاهای مورد نیاز  و پر مصرف در بازار نظارت بیشتری داشته باشند و در صورت مواجهه با تخلفات صنفی، برخورد قاطع و بدون اغماض صورت گیرد تا هیچگونه حریم امنی برای سوء استفاده متخلفین وجود نداشته باشد.

,

حسن زاده با حمایت از تولیدات داخلی، فرهنگ سازی برای مصرف این تولیدات را ضروری دانست و اضافه کرد:باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در شهرستان نهادینه شود و از تولیدکنندگان داخلی حمایت شود.

,

فرماندار شهرستان باخرز ضمن تشکر از حضور پررنگ اصناف در مراسم های ملی و مذهبی، اظهار داشت: خوشبختانه روسای اتحادیه ها با جدیت پای کارند و بدون هیچ مشکلی به وظایف خود می پردازند و تمام سعی ما ساماندهی وضعیت بازاریان شهرستان باخرز و خدمت به مردم است.

,

در ادامه این جلسه، تعدادی از نمایندگان اصناف، به بیان مشکلات و دیدگاه های خود پرداختند و خواستار حمایت بیشتر از اصناف شهرستان شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه