در پی برگزاری سه باره انتخابات/
زهرا آیت الهی در انتخابات ریاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان حداکثر آرا را کسب کرد
پس از برگزاری سه باره انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان در نهایت خانم زهرا آیت الهی و زهرا راستی با کسب حداکثر آرا انتخاب شدند.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از برگزاری سه باره انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان در نهایت خانم زهرا آیت الهی و راستی با کسب حداکثر آرا انتخاب شدند؛ هرچند هر سه دوره قبلی خانم آیت الهی و راستی توانسته بودند حداکثر آرا را به دست بیاورند اما حاشیه های معاونت زنان ریاست جمهوری باعث ابطال این انتخابات شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,برای اولین بار با پایان دوره ریاست کبری خزعلی، مطابق عرف قانونی، انتخاباتی با حضور اکثریت قاطع اعضا برگزار شد و سرکار خانم آیتاللهی با اخذ 14 رای از 16 عضو، شایسته تکیه زدن بر کرسی ریاست ارزیابی شد.
,پس از این انتخابات ساده و قانونی بود که مولاوردی، معاون رئیسجمهور با بهانهسازیهای عجیب درخواست برگزاری مجدد انتخابات را به میز شورایعالی انقلاب فرهنگی رساند و با وتوی عجیبتر شخص رئیسجمهور، بنا بر برگزاری مجدد انتخابات شد!
,در دور دوم برگزاری انتخابات نیز مولاوردی و تیم معدودش با ترک جلسه تلاش کردند انتخاب رئیس را با علم به شکست قطعی نامزدهای منتخب خود، به تاخیر بیندازند؛ در نتیجه شورا مجددا رای به صحت انتخابات دور قبل داد و صورتجلسهای نیز تنظیم شد.
,پس از تحرکات مولاوردی که ظاهرا با هماهنگی و اجتهاد یکی از اعضای دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی و نفوذ دفتر رئیسجمهور صورت گرفته، امروز برای سومین بار این انتخابات برگزار شد که در نهایت باز هم سر کار خانم آیت الهی توانست کرسی ریاست این شورا را از آن خود کند.
,
یک منبع آگاه در گفت و گو با دانا اظهار داشت: امروز انتخابات برگزار شد که در نهایت 16 نفر از 24 نفر حاضر در این جلسه، سرکار خانم آیت الهی و راستی را انتخاب کردند و نماینده طیف خانم مولاوردی تنها توانست 8 رای را کسب کند.
,
این منبع آگاه متذکر شد که در نهایت ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی باید از میان دو منتخب این انتخابات یک نفر را به عنوان رئیس انخاب کند.
,انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه